21/10/201920:09

Ελληνικό Ωδείο Πύργου: Με προσφορές και μειωμένες τιμές η μουσική εκπαίδευση

ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ

Συνεχίζονται οι εγγραφές σε όλες τις Σχολές και τα Τμήματα του Ελληνικού  Ωδείου Πύργου. Τα 87 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας του στη μουσική εκπαίδευση του τόπου μας,  εγγυώνται την ποιότητα των σπουδών που παρέχονται στους μαθητές του.

Η προσφορά του έχει αναγνωριστεί επίσημα και επιβραβευτεί από την Ακαδημία Αθηνών με το Βραβείο Τιμής για την πολύχρονη παιδευτική του και πολιτιστική του δράση. Η μεγαλύτερη καταξίωση βέβαια όλα αυτά τα χρόνια, είναι η αμέριστη αποδοχή  των συμπολιτών μας, που  εμπιστεύονται τα παιδιά τους  από την πρώιμη προσχολική ηλικία των 4 ετών για τις μουσικές τους σπουδές.

Το Ελληνικό Ωδείο Πύργου προσφέρει για άλλη μία χρονιά μειωμένες τιμές στα δίδακτρα ανά κατηγορία σπουδαστών, κατανοώντας την οικονομική κατάσταση που βιώνουμε, κάνοντας τη μουσική προσιτή για όλους

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.

  • Παιδιά πολύτεκνων οικογενειών
  • Παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών
  • Αδέρφια σπουδαστές
  • Μακροχρόνια ανέργους
  • Σπουδαστές που επιλέγουν περισσότερα από ένα μαθήματα
  • Σπουδαστές που συμμετέχουν σε περισσότερα από ένα ερασιτεχνικά & παιδικά τμήματα

Επίσης το Ελληνικό Ωδείο προσφέρει στα 3 αδέρφια σπουδαστές, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ φοίτηση για το 3ο παιδί  και επίσης δωρεάν συμμετοχή όλων των σπουδαστών από 7 έως 17 ετών στην παιδική – εφηβική χορωδία του Ωδείου.

Πληροφορίες – Εγγραφές στη γραμματεία του Ωδείου

καθημερινά  5 – 9 μ.μ.  και Σάββατο 11 π.μ.  – 1 μ.μ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 26210-33179, e-mail: odeonpyrgou@gmail.com

28ης Οκτωβρίου 38, Τ.Κ. 27131, Πύργος.                                                                                              Ελληνικό Ωδείο Πύργου  85 Χρόνια Πολιτιστικής Προσφοράς.

https://www.facebook.com/ellhniko.odeio.pyrgos

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα