16/09/202019:57

Ελληνικό Ωδείο Πύργου: Οι Μουσικές Σχολές που λειτουργούν για το 2020-2021 στο Ωδείο

ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ

Το Ελληνικό Ωδείο Πύργου τη νέα σχολική χρονιά υποδέχεται , με συνέπεια και δημιουργική διάθεση, παλιούς και νέους σπουδαστές όλων των ηλικιών που αγαπούν τη μουσική και αναζητούν την έκφραση και την αρμονία στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε.

Για το 2020-2021 λειτουργούν οι Αναγνωρισμένες από το Κράτος Μουσικές Σχολές: Πιάνου, Κιθάρας, Βιολιού, Φλάουτου, Μονωδίας (Κλασικό τραγούδι), Ωδικής, Ενοργάνωσης, Ειδικού Αρμονίας, Αντίστιξης, Φούγκας και Σύνθεσης.

Στο Ωδείο λειτουργεί τα τελευταία χρόνια η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής η οποία ανήκει στις Αναγνωρισμένες Σχολές και έχει ήδη προσφέρει στον ιεροψαλτικό χώρο, τρεις αριστούχους διπλωματούχους σπουδαστές του . Επίσης υπάρχει τμήμα που παρέχει την κατάλληλη προετοιμασία σε σπουδαστές που επιθυμούν να εισαχθούν στα Μουσικά Τμήματα των ΑΕΙ.

Παράλληλα στο Ελληνικό Ωδείο Πύργου διδάσκονται στις Μουσικές Σχολές Λαϊκής και Έντεχνης Μουσικής: Αρμόνιο, Ακορντεόν, Μπουζούκι, Ντραμς, Φλογέρα, Ηλεκτρικό Μπάσο, Ηλεκτρική Κιθάρα, Ελαφρό Τραγούδι, Ορθοφωνία. Το Ωδείο έχει δημιουργήσει και Τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής, με Σαντούρι, Βιολί, Κλαρίνο και Τραγούδι Παραδοσιακό, έτσι ώστε να καλύπτει όλη τη γκάμα της κλασικής, σύγχρονης και παραδοσιακής μουσικής.

Για τους πολύ μικρούς μαθητές ηλικίας 4-6 ετών λειτουργεί για δεύτερη χρονιά το τμήμα γνωριμίας με το Πιάνο.

Η προσφορά ΔΩΡΕΑΝ μαθημάτων στο «Σεπτέμβρη της Μουσικής» συνεχίζεται και φέτος προσκαλώντας όσους θέλουν να γνωρίσουν τα μονοπάτια της μουσικής στη σπουδή που τους ταιριάζει.

88 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ-ΟΤΑΝ Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

Πληροφορίες – Εγγραφές
κάθε μέρα, Πρωί 11:00 – 13:00, Απόγευμα 18:00 – 21:00 και Σάββατο 11:00 – 13:00.
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 26210-33179, e-mail: odeonpyrgou@gmail.com
28ης Οκτωβρίου 38, ΤΚ 27131, Πύργος. Ελληνικό Ωδείο Πύργου https://www.facebook.com/ellhniko.odeio.pyrgos

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα