09/05/202319:04

ΕΛΜΕ Ηλείας: “Όλοι μαζί θα τους σταματήσουμε! Η αξιολόγηση δεν θα περάσει!”

Nέα νίκη πέτυχε σήμερα ο κλάδος αποτρέποντας την αξιολόγηση στο Γυμνάσιο Ανδραβίδας!

Από το πρωί, η ΕΛΜΕ Ηλείας βρέθηκε στο χώρο του σχολείου για να αποτρέψει την είσοδο του συμβούλου των μαθηματικών που είχε κανονίσει να κάνει την πρώτη συνάντηση με τη νεοδιόριστη συνάδελφο.

Δίνουμε τα εύσημα σε όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου (μόνιμους – νεοδιόριστη) που, συστρατεύθηκαν με την απόφαση του κλάδου και του σωματείου για απεργία–αποχή από την ατομική αξιολόγηση και έδειξαν την έξοδο στον αξιολογητή.

IMG 8f336ef34ba363e0271af06d8f843f79 V

Θα το ξαναπούμε και πρέπει να γίνει σημαία στο μυαλό κάθε συναδέλφου: Οι Σύλλογοι Διδασκόντων εκτός του ότι πρέπει να ενημερώνουν άμεσα το σωματείο όταν έρχεται ο αξιολογητής στο σχολείο, πρέπει και να μπαίνουν μπροστά με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο για να μπορέσει να είναι ουσιαστικά αποτελεσματικός ο αγώνας μας ενάντια στην “ατομική αξιολόγηση”.Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ως ΕΛΜΕ, θα εμποδίζουμε κάθε προσπάθεια κατηγοριοποίησης των σχολείων,των εκπαιδευτικών και των μαθητών.

Κάνουμε ξεκάθαρο ότι όσο περνάει από το χέρι μας,αυτή η “αξιολόγηση” δε θα περάσει· οι αξιολογητές δε θα περάσουν τις πόρτες των σχολείων μας! Ήδη, τα μηνύματα απ’ όλη την Ελλάδα είναι ενθαρρυντικά: Οι αξιολογητές τρώνε πόρτα!!!

ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ

Κανείς μόνος!!! Όλοι στον αγώνα!!!

Όχι στο σχολείο της κατηγοριοποίησης και των ταξικών φραγμών!!!

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα