Ένας άνδρας παρίστανε τον Πίρλο για να αποκτά πανάκριβα προϊόντα
18/06/201913:50

Ένας άνδρας παρίστανε τον Πίρλο για να αποκτά πανάκριβα προϊόντα – Newsbeast

[ad_1]

Ο Αντρέα Πίρλο είναι ένας παίκτης που άφησε τον δικό του αντίκτυπο στο ποδόσφαιρο της Ιταλίας και γενικότερα στο άθλημα παγκοσμίως, καθιερώνοντας τον ρόλο του πλέι μέικερ βαθιάς γραμμής, δηλαδή ο άνθρωπος που έπαιρνε την μπάλα σχεδόν από την περιοχή της ομάδας του και οργάνωνε το παιχνίδι από εκεί. Εκτός αυτού, θεωρείται και έναν μπον βιβέρ τύπος, που με τα χρόνια βελτίωνε συνεχώς τόσο την εξωτερική εμφάνισή του όσο και την ποιότητα της ζωής του.

Πολλοί θα ήθελαν να μοιάσουν στον Πίρλο. ένας από αυτούς που μπορεί να καυχιέται για κάτι τέτοιο, τουλάχιστον εμφανισιακά, είναι ο 48χρονος πρώην χρυσοχόος, Αλεσάντρο Παλατσόλο, ο οποίος προσποιήθηκε τον πρώην άσο των Γιουβέντους, Μίλαν, Ίντερ και εθνικής Ιταλίας για να εξαπατήσει σχεδόν τη μισή χώρα.

Ωστόσο, μετά την αγωγή που κατέθεσε ο πρώην ποδοσφαιριστής, οι Αρχές της Ιταλίας διέταξαν έρευνες και διώκουν τον Παλατσόλο για εξαπάτηση κατ’ εξακολούθηση, υποδυόμενος άλλο πρόσωπο, τουλάχιστον σε πέντε περιπτώσεις.

Ο Πίρλο αντιλήφθηκε την απάτη όταν τα θύματα του επιτήδειου απατεώνα επικοινωνούσαν μαζί του ή με τους βοηθούς του, αξιώνοντας την καταβολή των χρημάτων. Μάλιστα, σε μία περίπτωση ο 48χρονος άνδρας από τη Βαλέντσα είχε κλείσει επίσκεψη με τον προσωπικό γιατρό που Πίρλο.

Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια, όταν ο Παλατσόλο επιχείρησε να αγοράσει ένα πανάκριβο ρολόι στο Τορίνο και επανέλαβε το ίδιο στη Νάπολη και τη Μπρέσια. Παρουσιαζόταν ως Αντρέα Πίρλο και διάλεγε κάποια από τα πιο ακριβά εκθέματα στις βιτρίνες και κατόπιν έστελνε τη 42χρονη σύντροφο και συνεργό του από την Παβία για να τα παραλάβει, υποστηρίζοντας πως θα περνούσε αργότερα ο Πίρλο για να πληρώσει τον λογαριασμό.

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ σημειώνει ότι στη Μπρέσια είχε αγοράσει ρούχα αξίας 5.000 ευρώ. Οι Αρχές εντόπισαν τον απατεώνα από τα ίχνη των κλήσεων του κινητού του στα καταστήματα που «χτυπούσε» . Κατά τη διάρκεια των ερευνών, τα θύματα που κατέθεταν στις διωκτικές Αρχές δήλωναν τη βεβαιότητα πως είχαν να κάνουν με τον ίδιον τον Πίρλο.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα