13/09/202313:27

“Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο”:Ο Γιάννης Αργυρόπουλος υποψήφιος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Παν. Αντωνακόπουλου

“Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο”:
Ο Γιάννης Αργυρόπουλος υποψήφιος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Παν. Αντωνακόπουλου

Στην πορεία νίκης του συνδυασμού του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο” συντάσσεται για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο Γιάννης Αργυρόπουλος συνεχίζοντας ταυτόχρονα την κοινή τους πορεία.
Ο Γ. Αργυρόπουλος ήδη στην τρέχουσα θητεία διατελεί έργο σε διάφορους τομείς Αντιδημαρχίας από τα προηγούμενα χρόνια της θητείας του Δημάρχου Πύργου ενώ αυτή την περίοδο είναι Αντιδήμαρχος Υγείας-Πρόνοιας-Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού.


Ο ίδιος δηλώνει:
“Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Τάκη Αντωνακόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου, αναθέτοντας μου το δύσκολο τομέα της Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, όσο και τους δημοτικούς τομείς του Αθλητισμού. Καθώς και για την τιμητική πρόταση του να περιληφθώ στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο» όπου είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος. Με τη σειρά μου, προσπάθησα να φανώ αντάξιος των καθηκόντων μου, με κοινό μεγάλο σκοπό μας τη βελτίωση των συνθηκών των πολιτών μας και κυρίως της νεολαίας μας. Με γνώμονα το ήθος, την αξιοπρέπεια και την εργατικότητα, θεωρώ πως η συμμετοχή μου στα κοινά εκφράζει τις ανησυχίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, ως δημότες, στην πόλη μας.
Όλοι μαζί συνεχίζουμε, ενωμένοι, την κοινή προσπάθεια, κι έχουμε τις δυνατότητες να δώσουμε λύσεις και να εκφράσουμε προτάσεις, για τα θέματα που απασχολούν την τοπική μας κοινωνία.
Με γνώση και εμπειρία, μπορώ να υποσχεθώ ότι θα είμαι συμμέτοχος στην κοινή δημιουργική προσπάθεια μας, για την ολόπλευρη και ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου μας.
Ενωμένοι, αλλάζουμε τον Πύργο και τα χωριά μας”.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα