26/05/202417:53

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας: Συγχαρητήρια στους συναδέλφους της Υ.Α Πύργου για την εξιχνίαση ληστείας, που έγινε στις 15/04 στην Κρέστενα σε βάρος 67χρονης με λεία 120.000 ευρώ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους της Υ.Α Πύργου για την εξιχνίαση ληστείας, που έγινε στις 15.04 στα Κρέστενα Ηλείας, σε βάρος 67χρονης ημεδαπής με λεία 120.000 ευρώ.


Ειδικότερα μετά απο ενδελεχή έρευνα οι συνάδελφοι της Υ.Α Πύργου προέβησαν στην πλήρη ταυτοποίηση των στοιχείων τεσσάρων ημεδαπών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για παράβαση των άρθρων 380 & 45 Π.Κ ” Ληστεία κατά συναυτουργία”, ενώ συγκατηγορούμενος για παράβαση άρθρων 46 & 380 Π.Κ ” Άμεση συνέργεια σε Ληστεία, τυγχάνει και ένας επιπλέον 40 χρονος ημεδαπός. Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια ακόμα μεγάλη επιτυχία των συναδέλφων της Υ.Α Πύργου, οι οποίοι καθ’όλη την διάρκεια της διενεργηθείσας προανάκρισης επέδειξαν μεθοδικότητα, επαγγελματισμό και υπομονή καταφέρνοντας έτσι να προβούν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Όπως έχουμε τονίσει και κάτα το παρελθόν το σύνολο του προσωπικού των υπηρεσιών της Δ.Α. Ηλείας ,παρά τα ομολογουμένως τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει, αγωνίζεται καθημερινά για την βέλτιστη παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες και θα συνεχίσει προς αυτήν την κατεύθυνση, προκειμένου να διαφυλαχτεί το αγαθό της δημόσιας ασφάλειας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΤΣΩΛΗΣ Γρηγόρης ΝΤΟΜΑΡΗΣ Ιωάννης

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα