07/06/202414:06

Ενωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας: Εθιμοτυπικές επισκέψεις σε Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Αθανάσιο και Αντ/ρχη ΠΕ Ηλείας Νίκο Κοροβέση από τον Πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Παλαιών Προσκόπων Ελλάδας Παναγιώτη Κανελλόπουλο και μέλη του Δ.Σ.της Ένωσης (Photos)

Επίσκεψη εθιμοτυπική αλλά και εργασίας, έκαναν τα μέλη του Δ.Σ.της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, με την ευκαιρία της επίσκεψης του Προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Παλαιών Προσκόπων Ελλάδας κ.Παναγιώτη Κανελλόπουλου,στον Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ.Αθανάσιο και στον Αντιπεριφερειάρχη κ.Νικ.Κοροβέση. Παρέστησαν ο Αρχηγός της Ένωσης κ.Κώστας Τριανταφυλλόπουλος,οι Υπαρχηγοί κκ.Ανδρ.Γιατράς και Παναγ.Καλαμπρέζος και το μέλος κ.Θύμιος Κολοκοτρώνης. Στην αρχή της συνάντησης στον Μητροπολίτη ,ανέπτυξαν τους σκοπούς,στόχους και επιδιώξεις των Παλαιών Προσκόπων ,όπως την κοινωνική δράση,παρέμβαση και αλληλεγγύη καθώς και την βοήθεια προς τους σύγχρονους προσκόπους, για την ευχερέστερη λειτουργία των τμημάτων. 

Ο Μητροπολίτης ,άκουσε με ενδιαφέρον τα μέλη και υποσχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια και συμπαράσταση στο έργο τους,το οποίο αποδεικνύεται εμπρακτα προς όφελος της Νεολαίας,παροτρύνοντάς τους να συνεχίσουν το ηθικοπλαστικο και παιδαγωγικό έργο τους . Κατόπιν συναντήθηκαν με τον Αντ/ρχη κ.Νικ.Κοροβέση , και σε πολύ θερμό κλίμα αντάλλαξαν απόψεις και αναφέρθηκαν στις δραστηριότητές τους ,τον προσεχή προγραμματισμό τους και τους στόχους τους,αναγνωρισμένη από την Κοινωνία .

Ο αντ/ρχης υποσχέθηκε την συνδρομή της Περιφ/κής Ενότητας . Ακολούθησε σύσκεψη και γεύμα εργασίας όπου έγινε απολογισμός δρασεων και βραχυχρόνιος προγραμματισμός, αλλά και στο χώρο ευθύνης του Αρχηγού της Ενωσης Ηλείας [Πελ/σος-Κρήτη]. Μάλιστα ο Πρόεδρος εξέφρασε την μεγάλη ικανοποίησή του για το έργο της Ένωσης των Παλαιών Προσκόπων της Ηλείας που την κατέταξε στις καλύτερες της Ελλάδας .

Τα μέλη των Παλαιών Προσκόπων,που στην πολύχρονη διαδρομή του Προσκοπισμού, πέραν από τις ζωηρές αναμνήσεις,αναγνωρίζοντας τις πολλαπλές ωφέλειες που έχουν αποκομίσει,κάνουν καθημερινή πράξη τις Αξίες και Αρχές τους,είναι πάντα πρόθυμοι να συμβάλουν στην πρόοδο και την εξέλιξη του τόπου.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα