30/10/202312:30

Εορτασμός 28ης Οκτώβριου στο Καράτουλα – Παρουσία του νεοεκλεγέντος δήμαρχου Πύργου Στάθη Καννή (Photos)

Παρουσία πλήθους κόσμου και με σύμμαχο τον καλοκαιρινό καιρό, με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα εορτάστηκε η εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, στο Καράτουλα. Στις παραπάνω εκδηλώσεις παραβρέθηκε ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής. Παρουσία, που εύλογα μπορεί να της αποδοθεί συμβολικός χαρακτηρισμός, αφού είναι η «πρώτη» επίσημη εμφάνισή του μετά τις εκλογές, αλλά και ότι σηματοδοτεί το έμπρακτο ενδιαφέρον του για την περιοχή εν όψει της δημαρχιακή του θητείας.    

Στον ιερό Αγίου Νικολάου όπως άλλωστε σε όλες τις ενορίες των τοπικών κοινοτήτων πραγματοποιήθηκε εκκλησιασμός , δοξολογία, επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των πεσόντων, χοροστατούντος του ιερέως Αθανασίου Στεργίοπουλου. Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων από τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας, η ανάκρουση του εθνικού ύμνου και η τήρηση ενός λεπτού σιγής.

Ακολούθησε η παρέλαση των μαθητών που δικαίως  απέσπασε το ένθερμο και αυθόρμητο χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

^ Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ακόμα ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καράτουλα Θεόδωρος Κλειδέρης, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Γιώργος Τσατσαμπάς, ο δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Κόρδας, ο πρώην δήμαρχος Ωλένης Γιάννης Παναγόπουλος, τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων, κτλ.

karatoula eort 28i 2
karatoula eort 28i 3
karatoula eort 28i 4
karatoula eort 28i 5
karatoula eort 28i 6
karatoula eort 28i 7
karatoula eort 28i 8
karatoula eort 28i 9

(Δελτίο Τύπου)

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα