ΕΣΠΑ: Έως αύριο οι αιτήσεις από μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις για τα κουπόνια τεχνολογίας
04/07/201913:09

Έως αύριο οι αιτήσεις από μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις για τα κουπόνια τεχνολογίας – Newsbeast

[ad_1]

Στις τρεις το μεσημέρι αύριο λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων από μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις για την προμήθεια, μέσω ΕΣΠΑ, κουπονιών τεχνολογίας, με σκοπό την αναβάθμιση του ηλεκτρονικού τους εξοπλισμού.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας καλεί τους ενδιαφερόμενους που δεν έχουν ακόμη υποβάλλει αιτήσεις να το κάνουν μέχρι αύριο ηλεκτρονικά, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων στο www.ependyseis.gr. Διευκρινίζει δε ότι δεν πρόκειται να δοθεί παράταση.

Σημειώνεται ότι οι αιτήσεις άρχισαν να υποβάλλονται από τις 4 Ιουνίου 2019 και μέχρι σήμερα το ενδιαφέρον των επιχειρήσεων για συμμετοχή στη δράση και απόκτηση κουπονιών τεχνολογίας είναι πολύ μεγάλο, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ. Θα ακολουθήσει η διαδικασία αξιολόγησης, προκειμένου οι ωφελούμενες επιχειρήσεις να μπορέσουν μέσα στο 2019 να ολοκληρώσουν τα επενδυτικά τους σχέδια.

Η δράση έχει επιδότηση 100% και οι επιχειρήσεις μπορούν να υποβάλουν προτάσεις από 5.000 έως 15.000 ευρώ, για να αναβαθμίσουν τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό τους και να παρέχουν νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες στους πελάτες τους, όπως εξηγεί το ΑΜΠΕ. Τα κουπόνια τεχνολογίας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχουν συνολικό προϋπολογισμό 3.125.000 ευρώ.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα