14/02/202318:41

Επειός Ήλιδας: Παρών στην ημερίδα Olympassmark στον Πύργο

Παρών στην ημερίδα Olympassmark στον Πύργο, ήταν ο Επειός Ήλιδας και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Θεοδωρής Σάκκος με τους συνεργάτες του.

Η ημερίδα αυτή, είχε σκοπό να παρουσιάσει το καινοτόμο σχέδιο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με σκοπό τη σύσταση ενός εργαλείου αυτο-αξιολόγησης των αθλητικών συλλόγων, το οποίο βελτιώνει την οργανωτική τους λειτουργία, διευκολύνει τη διασύνδεσή τους με επιχειρήσεις-χορηγούς, αυξάνει τη βάση αθλουμένων τους και ενισχύει τη συμμετοχή.

Ο πρόεδρος του Επειού και μέλος του Δ.Σ. της τοπικής επιτροπή της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Θοδωρής Σάκκος, είχε επαφές με εκπροσώπους θεσμικών φορέων, όπως ο αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος, συζητώντας το θέμα του μοναδικού στην Ηλεία κολυμβητηρίου ολυμπιακών διαστάσεων, όπως αυτό του Δήμου Ήλιδας στην Αμαλιάδα.

epeios Olympassmark 4

Παράλληλα, είχε συζήτηση και με τον άνθρωπο ο οποίος με μια σειρά επιστημονικών συνεργατών, εκπόνησαν το σχέδιο Olympassmark, άνθρωπο του αθλητισμού και της πισίνας, βετεράνο πολίστα Βασίλη Τουντόπουλο.

epeios Olympassmark 2

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα