09/12/202312:50

Επεισόδια στου Ρέντη: Σε κρίσιμη κατάσταση και καταστολή στη ΜΕΘ με διάχυτη αιμορραγία στο τραύμα στο μηρό παραμένει ο 31χρονος αστυνομικός – Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 31χρονος άνδρας των ΜΑΤ που τραυματίστηκε βαρύτατα από ναυτική φωτοβολίδα σε επεισόδια στου Ρέντη την Πέμπτη στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου νοσηλεύεται αναφέρει: «Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση. Δερματικό θερμικό έγκαυμα στον μηρό και πέριξ του τραύματος».

Την ίδια ώρα, με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό του δράστη που έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό κατά τα επεισόδια στου Ρέντη, τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά στον μηρό.

Όπως έχει γίνει γνωστό, υπολείμματα φωτοβολίδας που βρέθηκαν κοντά στο γήπεδο στου Ρέντη, έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ εντοπίστηκε και μαχαίρι στις τουαλέτες.

ΠΗΓΗ: Newsit.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα