06/11/202314:34

Επιμελητήριο Ηλείας: Εκπροσώπηση του Επιμελητηρίου στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

Εκπροσώπηση του Επιμελητηρίου Ηλείας στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

Το Επιμελητήριο Ηλείας, εκπροσωπούμενο από τους κ.κ. Κωνσταντίνο Νικολούτσο (Πρόεδρος), Κωνσταντίνο Λεβέντη (Α’ Αντιπρόεδρος) και Ιωάννη Αντωνόπουλο (Οικονομικός Προϊστάμενος) συμμετείχε στις εργασίες της τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, η οποία έλαβε χώρα στο Αγρίνιο, την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023.


Η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Ηλείας στη σημαντική αυτή εκδήλωση, αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών με εκπροσώπους από όλα τα Επιμελητήρια της χώρας, αλλά και με πληθώρα θεσμικών φορέων, σχετικά με ζητήματα τα οποία απασχολούν την επιμελητηριακή κοινότητα.

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, κ. Ιωάννης Μασούτης, αναφερόμενος στα οικονομικά της ΚΕΕΕ σημείωσε πως έχει σημειωθεί τεράστια πρόοδος και τάξη στα οικονομικά στοιχεία, όπως και στις διαδικασίες των διευρυμένων και των Γενικών Συνελεύσεων, ο δε οικοδεσπότης της Γενικής Συνέλευσης και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής, παρουσίασε τη σημαντική δράση του Επιμελητηρίου για την ενίσχυση των 15.000 επιχειρήσεων του νομού καθώς και σειρά προγραμμάτων που αξιοποιεί για την ενίσχυση του επιχειρείν.


Ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, δεσμεύτηκε πως η Περιφέρεια θα συνεχίσει να στηρίζει τους επιχειρηματίες, με 7500 νέες επενδύσεις – γεγονός το οποίο καταδεικνύει ότι η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί να συνεχίζει να πριμοδοτεί, με στοχευμένες κινήσεις την μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα.


H Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος προετοιμάζει με βάση και τις απόψεις που διατυπώθηκαν την συνολική τοποθέτηση του φορέα πάνω στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο, ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε και στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου και νέο περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, κ. Χριστόδουλο Τοψίδη.


Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης, η αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Ηλείας συμμετείχε ενεργά στο διάλογο για όλα τα θέματα που αφορούν την επιχειρηματικότητα, την οικονομία και την ανάπτυξη της Ηλείας, καλλιεργώντας παράλληλα νέες ευκαιρίες συνεργασίας, με στόχο την ανάπτυξη στρατηγικών δράσεων προς όφελος των επιχειρήσεων και της κοινωνίας του Νομού.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα