14/05/202411:45

Ηλεία: Επίσκεψη σε Πύργο και Αμαλιάδα από τον Γιώργο Καλλιακμάνη, υποψήφιο ευρωβουλευτή με το ΠΑΣΟΚ (Photos)

Επίσκεψη στην Ηλεία έκανε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο αστυνομικός και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Στο πλαίσιο των επαφών του, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Πύργου, Στάθη Καννή, συνοδευόμενος από τον συνάδελφό του Γιάννη Κανελλόπουλο και τη γ.γ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτ. Ελλάδας, Εύη Βεργοπούλου.

Ο κ. Καλλιακμάνης περιηγήθηκε στην Ανθοκομική Έκθεση αλλά και στην Αγορά του Πύργου, συνομιλώντας με καταστηματάρχες αλλά και καταναλωτές.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής θα επανέλθει στην Ηλεία προς τα τέλη του Μαΐου.

Επίσκεψη Καλλιακμάνη στον Πύργο

Μία ακόμα επίσκεψη με αφορμή της επερχόμενες εκλογές της 9ης Ιουνίου για την ανάδειξη των εκπροσώπων μας στο Ευρωκοινοβούλιο δέχτηκε στον γραφείο του στο Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Ο Δήμαρχος Ήλιδας υποδέχτηκε τον γνωστό συνδικαλιστή αστυνομικό και πρόεδρος της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής κ. Γιώργο Καλλιακμάνη, ο οποίος είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ.

Οι δύο άνδρες συνομίλησαν σχετικά με τα διαχρονικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα τα σώματα ασφαλείας και ειδικότερα με ζητήματα όπως αυτό της υποστελέχωσης των αστυνομικών υπηρεσιών, τα οποία παρατηρούνται έντονα και σε επίπεδο Νομού Ηλείας, αλλά και στις υπηρεσίες του Δήμου Ήλιδας.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Ήλιδας ενημέρωσε τον γνωστό συνδικαλιστή αστυνομικό για όλα τα ανοιχτά θέματα της περιοχής, αλλά και τις μεγάλες διεκδικήσεις του Δήμου, ζητώντας από τον κύριο Καλλιακμάνη να σταθεί αρωγός, ευχόμενος στον υποψήφιο ευρωβουλευτή κάθε επιτυχία.

Στην συνάντηση συμμετείχαν -επίσης- ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Τουρισμού και Νέας Γενιάς κ. Γιώργος Κράλλης και ο συνδικαλιστής αστυνομικός από την Ηλείας κ. Ηλίας Παναγούλης.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα