17/05/202414:43

Επίσκεψη στον Πύργο της υποψήφιας Ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ, με καταγωγή από την Ηράκλεια- Συνάντηση με δήμαρχο Πύργου Στάθη Καννή

-Επίσκεψη στον Πύργο της υποψήφιας Ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ, με καταγωγή από την Ηράκλεια

Την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Κατερίνα Πλέσια-Ευσταθοπούλου, με καταγωγή από την Ηράκλεια, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο του Δήμου Πύργου ο Δήμαρχος κ. Στάθης Καννής και μέλη της Δημοτικής αρχής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η προοπτική της βιώσιμης ανάπτυξης και πως θα μπορούσε να συμβάλλει στην αντιμετώπιση θεμάτων που θίγουν τον δήμο Πύργου και γενικότερα την Ηλεία. Πιο συγκεκριμένα, έγινε αναφορά στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης και στην ανάγκη της ορθολογικής αντιμετώπισης του, η οποία θα συμβάλλει στην αποσυμφόρηση του κέντρου.

Συζητήθηκε επίσης η σημασία της ενίσχυσης των περιφερειών στα πλαίσια ενός στρατηγικού μοντέλου περιφερειακής ανάπτυξης. Στόχος είναι η επίτευξη σύγκλισης των περιφερειών με την ανάλογη κατανομή πόρων και με την προώθησης ανάπτυξης με κοινωνικό πρόσημο. Σημειώθηκε από την υποψήφια ότι στόχος της είναι η ανάδειξη πολιτικών σύγκλισης στην Ευρωπαϊκή Ένωση ώστε να αποτελέσουν ξανά προτεραιότητα την επομένη των Ευρωεκλογών.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα