Iliaweb Νέα & Ειδήσεις απο την Ηλεία
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • AUTO MOTO
    • GOSSIP
    • LIFESTYLE
    • MY BLOG
    • VIRAL στο διαδίκτυο
    • WEB TV
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • AUTO MOTO
    • GOSSIP
    • LIFESTYLE
    • MY BLOG
    • VIRAL στο διαδίκτυο
    • WEB TV
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Δεν βρέθηκαν Αποτελέσματα
Προβολή Όλων
Iliaweb Νέα & Ειδήσεις απο την Ηλεία
Δεν βρέθηκαν Αποτελέσματα
Προβολή Όλων
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Κατέθεσε ο 40χρονος – Είχα «ερωτικά περιστασιακή σχέση» με την Έφη – «Την Ιωάννα δεν την έχω δει ποτέ από κοντά»

05/10/2021
0 0
Επίθεση με βιτριόλι: Κατέθεσε ο 40χρονος – Είχα «ερωτικά περιστασιακή σχέση» με την Έφη – «Την Ιωάννα δεν την έχω δει ποτέ από κοντά»
0
SHARES
Share on FacebookShare on Twitter

Κατ’ αντιπαράσταση η εξέτασή του με την Ιωάννα – Πώς περιέγραψε τη σχέση του με τη βιτριολίστρια – Όλα όσα ανέφερε – Αντέδρασε ο πρόεδρος της έδρας σε ερωτήσεις των συνηγόρων
«Με την κατηγορούμενη είχαμε μια χαλαρή και φιλική σχέση, που έγινε περιστασιακά ερωτική. Ήταν λίγες οι φορές και οι ώρες που είχαμε βρεθεί. Δεν υπήρξε ούτε λήξη ούτε έναρξη της σχέσης. Θυμάμαι το τελευταίο διάστημα από το Γενάρη μέχρι το συμβάν είχαμε βρεθεί μια φορά»…

Αυτά ανέφερε πριν από λίγο στη δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι ο 40χρονος, ο οποίος φέρεται να είχε γίνει εμμονή στην κατηγορούμενη, την 36χρονη Έφη Κακαράντζουλα. Μάλιστα για τον άνδρα αυτόν, η κατηγορούμενη φερεται να έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα, θεωρώντας την αντίζηλό της.

Στην κατάθεσή του ο μάρτυρας είπε για το θύμα: «Την Ιωάννα Παλιοσπύρου δεν τη γνωρίζω, δεν την έχω δει ποτέ από κοντά και δεν έχουμε μιλήσει δια ζώσης. Πριν από τέσσερα χρόνια της είχα στείλει ένα αίτημα φιλίας και είχαμε ανταλλάξει κάποια μηνύματα. Μου είχε βγάλει η εφαρμογή κάποιους κοινούς φίλους και μου την είχε προτείνει. Έτσι την είχα δει και της είχα κάνει το αίτημα φιλίας. Θεώρησα ότι μου προτάθηκε από την εφαρμογή γιατί είχαμε κοινούς γνωστούς».

Ο μάρτυρας ανέφερε ακόμη ότι με την κοπέλα αντάλλαξαν εντελώς τυπικά μηνύματα. Συνεχίζοντας να καταθετει για την Ιωάννα Παλιοσπύρου, ο 40χρονος είπε ακόμη στη δίκη: «Υπήρξε ένα αίτημα φιλιας από εμένα, μου είπε ότι διεγράφη η διαδικασία και τη ρώτησα γιατί, μου είπε για μια συνεπωνυμία. Μου είπε ότι κάποια ενδιαφέρεται για μένα. Στη συνομιλία που είχα με την παθούσα, αναφέρθηκε το όνομα της κατηγορούμενης στο πλαίσιο του αν είναι κοινή μας γνωστή. Για την ανταλλαγή μηνυμάτων με την Παλιοσπύρου δεν δέχθηκα όχληση από την κατηγορούμενη».

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του 40χρονου ο εισαγγελέας κάλεσε την Ιωάννα Παλιοσπύρου για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση. Η κοπέλα στάθηκε δίπλα στο μάρτυρα και είπε στο δικαστήριο: «Επιβεβαιώνω όσα λέει ο μάρτυρας. Είναι η πρώτη φορά που τον βλέπω δια ζώσης. Υπήρξαν μικρές διαφοροποιήσεις. Θυμάμαι ότι επανέρχονταν στη συνομιλία μας. Αν και του είχα εξηγήσει την κατάσταση με την Εφη και θεωρώ ότι ο ιδιος είχε καταλάβει, αλλά επανερχόταν στο να μου στέλνει μηνύματα».

Τι είπε για την επίθεση

Από την πλευρά του πάντως, ο 40χρονος ανέφερε ότι δεν θυμάται τον εαυτό του να επανέρχεται στη συζήτηση.

Καταθέτοντας για την επίθεση σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ο μάρτυρας ξεκαθάρισε ότι το άκουσε πηγαίνοντας στη δουλειά του.

Είπε στο δικαστήριο: «Για την επίθεση σε βάρος της παθούσας άκουσα πηγαίνοντας στη δουλειά και μάλιστα το σχολιάσαμε με ένα συνάδελφο. Ήταν σοκαριστικό και πρωτόγνωρο και μας θύμισε τις γιαγιάδες και τους παππούδες μας που περιέγραφαν τέτοιες καταστάσεις. Δεν πήγε ποτέ στο μυαλό μου ότι μπορεί να είναι κάποιος από τον περίγυρο μου».

Στη συνέχεια ο μάρτυρας δέχθηκε τις εξής ερωτήσεις από την έδρα:

Εισαγγελέας: Το 2018 βρίσκεστε σε ελεύθερη ερωτική σχέση με την κατηγορούμενη; Την Παλιοσπύρου την γνωρίζετε;
Μάρτυρας: Όχι.
Εισαγγελέας: Περιγράψτε πώς έγινε το αίτημα φιλίας στην Ιωάννα…
Μάρτυρας: Γράφει ονοματεπώνυμο και αριθμό κοινών φίλων.
Εισαγγελέας: Γιατί κάνατε στο συγκεκριμένο πρόσωπο αίτημα; Ποιος ήταν ο λόγος;
Μάρτυρας: Δεν υπήρξε συγκεκριμένος λόγος.
Εισαγγελέας: Μετά την αποδοχή μεσολάβησαν μεταξύ σας συνομιλίες;
Μάρτυρας: Ναι, απλές συνομιλίες σχετικά με κάποιον συνεπώνυμό μου.
Εισαγγελέας: Το επόμενο διάστημα ήσασταν φίλοι ή σας είχε διαγράψει;
Μάρτυρας: Δεν το γνωρίζω. Δε βγαίνει κάποια ειδοποίηση. Πρέπει να μπω εγώ στη σελίδα της για να δω αν με έχει διαγράψει κάποιος. Σχετικά με τη διαγραφή μου από τους φίλους της, μου είπε ότι υπάρχει ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται για μένα. Της εξήγησα ότι δεν είμαι σε σχέση, μετά εκείνη μου είπε για κάποιον συνεπώνυμό μου και θεώρησα ότι κάπου εκεί έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα.

Ανέβηκαν οι τόνοι: «Εδώ δεν είναι τηλεόραση είπε ο πρόεδρος

Εν τω μεταξύ, κατά την εξέταση του μάρτυρα επικράτησε ένταση στο δικαστήριο, όταν οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής ξεκίνησαν να εξετάζουν τον 40χρονο, υποβάλλοντάς του ερωτήσεις για τις ερωτικές επαφές με την Έφη και, γενικότερα, τη σχέση τους.

Ο προεδρος παρενέβη, επισημαίνοντας ότι ο ρόλος των συνηγόρων είναι να κάνουν ερωτήσεις και όχι να επιτίθενται στο μάρτυρα.

Μάλιστα, πριν από την ολοκλήρωση της κατάθεσης του μάρτυρα, ο πρόεδρος είπε: «Κύριοι συνήγοροι, εδώ γίνεται δίκη. Δεν λειτουργούμε με όρους τηλεόρασης».

Αλλά και ο εισαγγελέας είπε στο δικαστήριο: «Το δικαστήριο έχει διατηρήσει ένα επίπεδο. Δεν είναι ανάγκη να υπεισερχόμαστε σε προσωπικές λεπτομέρειες. Καλώ όλους να μη διευρύνουν το κατηγορητήριο με θέματα που δεν μας αφορούν».

Η δίκη διεκόπη για την Πέμπτη.

protothema.gr

ΣχετικάΆρθρα

«Διπλός» σεισμός σε Ρόδο και Αγαθονήσι- Το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο κατέγραψε τις δονήσεις λίγο μετά από τον μεγάλο σεισμό των 7,7 Ρίχτερ στην Τουρκία
ΕΛΛΑΔΑ

«Διπλός» σεισμός σε Ρόδο και Αγαθονήσι- Το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο κατέγραψε τις δονήσεις λίγο μετά από τον μεγάλο σεισμό των 7,7 Ρίχτερ στην Τουρκία

6 Φεβρουαρίου 2023
Οδηγός «επιβίωσης» εν μέσω κακοκαιρίας – Τι ισχύει για σχολεία, καταστήματα, υπηρεσίες, εργασία, συγκοινωνίες
ΕΛΛΑΔΑ

Οδηγός «επιβίωσης» εν μέσω κακοκαιρίας – Τι ισχύει για σχολεία, καταστήματα, υπηρεσίες, εργασία, συγκοινωνίες

6 Φεβρουαρίου 2023
Τζακ ποτ στο Τζόκερ με 3,3 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων έως τις 21:30 στα πρακτορεία ΟΠΑΠ ή διαδικτυακά
ΕΛΛΑΔΑ

Νέο τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ – Δείτε τους αριθμούς- Δύο τυχερά 5άρια κερδίζουν απο 26.000 ευρώ

5 Φεβρουαρίου 2023
Τράπεζες: Το σχέδιο για τη στήριξη των ευάλωτων δανειοληπτών – Η επιδότηση, τα κριτήρια και οι δικαιούχοι- Η κοινή ανακοίνωση των 4 τραπεζών
ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Πώς θα λειτουργήσουν οι τράπεζες τη Δευτέρα 6/2, ιδίως σε όσες περιοχές πλήττονται από τις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες – Συστάσεις προς τους πολίτες

5 Φεβρουαρίου 2023
  • Αρχική
  • Διαφημιστείτε
Στείλτε μας email: bramosad@yahoo.gr
Καλέστε μας στο : 6971814564
28ης Οκτωβρίου 50, Πύργος (μέσα στη στοά)

© 2019 - iliaweb.gr - Developed by EnterID

Δεν βρέθηκαν Αποτελέσματα
Προβολή Όλων
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • AUTO MOTO
    • GOSSIP
    • LIFESTYLE
    • MY BLOG
    • VIRAL στο διαδίκτυο
    • WEB TV
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

© 2019 - iliaweb.gr - Developed by EnterID

Login to your account below

Forgotten Password?

Fill the forms bellow to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In