21/04/202316:46

Μυτιλήνη: Εθισμένη στο αλκοόλ επειδή έχασε δύο παιδιά, δήλωσε η 48χρονη που έκαψε τον 58χρονο σύζυγό της- Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Παπανικολάου

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου Παπανικολάου – με εγκαύματα πρώτου, δεύτερου και τρίτου βαθμού – παραμένει ο 58χρονος έπειτα από την επίθεση που δέχτηκε από την σύζυγό του.

Ο Εισαγγελέας Μυτιλήνης απήγγειλε την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση στην 48χρονη, ωστόσο ο δικηγόρος της Τάσος Χατζηγιάννης ισχυρίζεται πως εκείνη δεν είχε ανθρωποκτόνο διάθεση αλλά ούτε και την πρόθεση να προκαλέσει κακό στον σύζυγό της.

Για αυτό και όπως υπογραμμίζει, στην προσπάθεια της να σβήσει τη φωτιά φέρει εγκαύματα στα χέρια.

Ο δικηγόρος της, ζήτησε, άλλωστε, να γίνει ιατροδικαστική εξέτασή της προκειμένου να διαπιστωθούν αν τα εγκαύματά της στα χέρια αλλά και διάφοροι μώλωπες που φέρει είναι αποτέλεσμα ενδοοικογενεικής βίας.

Ισχυρίστηκε τέλος πως η 48χρονη έχει εθισμό σε εξαρτησιογόνες ουσίες, όπως είναι το αλκοόλ, λόγω της απώλειας δύο παιδιών – το πρώτο σε ηλικία 7 ετών και το δεύτερο σε ηλικία 19 ετών.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα