10/12/202121:03

Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση υγείας του Γιώργου Τράγκα: «Παλεύει σκληρά…»

Εξαιρετικά κρίσιμη είναι πλέον η κατάσταση της υγείας του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, ο οποίος προσβλήθηκε από κορονοϊό και νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Ο εκπρόσωπός Τύπου του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Πάρις Κουρτζίδης έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, διά της οποίας ενημερώνει για την πορεία της υγείας του κ. Τράγκα:

Συγκεκριμένα, ο κ. Κουρτζίδης γράφει στην ανάρτησή του:

«Η κατάσταση της υγείας του προέδρου Γιώργου Τράγκα κρίνεται πλέον εξαιρετικά κρίσιμη και σοβαρή. Το επόμενο 24ωρο είναι καθοριστικό για την όποια εξέλιξη. Το οξυγόνο του έχει επανέλθει σε ικανοποιητικά επίπεδα κι αυτό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό. Ο Γιώργος το παλεύει σκληρά και δυνατά. Είναι μεγάλος μαχητής!».

Ο Γιώργος Τράγκας χρειάστηκε να διασωληνωθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής (10.12.2021) διότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας λόγω του κορονοϊού.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Τράγκας νοσηλεύεται εδώ και έξι ημέρες στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Ο ίδιος ο δημοσιογράφος είχε ανακοινώσει πως νοσεί από τις 30 Νοεμβρίου.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα