17/03/202412:47

Εξελίξεις για την υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι – Ξεκινά νέος κύκλος καταθέσεων

Η υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου δεν κλείνει και μάλιστα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις το προσεχές διάστημα με νέο κύκλο καταθέσεων.

Σύμφωνα με τη Real News, θα κληθούν από τις Αρχές μια εργαζόμενη σε επιχείρηση εστίασης του Μεσολογγίου, άτομα που συνελήφθησαν πρόσφατα για ναρκωτικά, τοπικοί επιχειρηματίες αλλά και άτομα που έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις αρχαιοκαπηλίας.

Επίσης και συγγενείς του κρεοπώλη που κατηγορείται για τη δολοφονία, οι οποίοι είχαν δανειστεί χρήματα από τον Μπάμπη Κούτσικο.

Καθυστέρηση στη συγκέντρωση στοιχείων

Ο λόγος που δεν είχε ζητηθεί κατάθεση από τους μάρτυρες μέχρι τώρα οφείλεται στην καθυστέρηση που σημειώνεται στη συγκέντρωση στοιχείων της υπόθεσης. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ανακρίτρια δεν έχει λάβει ακόμα τα πλήρη στοιχεία που αφορούν την επίσημη ιατροδικαστική έκθεση, τις ιστολογικές και τοξικολογικές αναλύσεις του Μπάμπη Κούτσικου.

Ακόμα εκκρεμούν τα αποτελέσματα από την άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών πολλών προσώπων και τα στίγματα των κινητών τους κατά το επίμαχο διάστημα 4ης και 5ης Ιανουαρίου, όταν και έγινε η δολοφονία.

Τέλος, η έρευνα με τα ειδικά μηχανήματα που «σκανάρουν» τον βυθό δεν είχαν αποτέλεσμα και η έρευνα διακόπηκε χωρίς να εντοπιστεί η καραμπίνα με την οποία δολοφονήθηκε ο νεαρός.

ΠΗΓΗ: Real News

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα