09/06/202420:34

Ευρωεκλογές 2024: Μεγάλη έκπληξη στην Κύπρο – Τρίτη πολιτική δύναμη ο 24χρονος tiktoker και YouTuber Φειδίας Παναγιώτου «Fidias» ο οποίος κατέβηκε στις ευρωεκλογές ως ανεξάρτητος

Στην Κύπρο καταγράφεται η μεγάλη έκπληξη των ευρωεκλογών, καθώς μετά την παρουσίαση του exit poll για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και για τις ευρωεκλογές 2024 αναδείχθηκε ένας υποψήφιος εκτός της πολιτικής σκηνής.

Πρόκειται για τον γνωστό 24χρονο tiktoker και YouTuber Φειδίας Παναγιώτου με το όνομα «Fidias» ο οποίος κατεβαίνει στις ευρωεκλογές ως ανεξάρτητος.

Ειδικότερα ο «Fidias», σύμφωνα με το exit poll συγκεντρώνει από 15,7%-18,3% και πλέον ο είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.

Η πρώτη τοποθέτηση του tiktoker

Ο Φειδίας Παναγίωτου παρουσιάστηκε χαρούμενος και συγκινημένος μετά και τα exits polls που παρουσιάζουν ότι καταλαμβάνει μια έδρα στην Ευρωβουλή.

Σε τηλεοπτικό του μήνυμα του ο κ. Παναγίωτου, «καταφέραμε να κάνουμε ένα θαυμα» προσθετόντας ότι ίσως να είναι η πρώτη φορά που εκλέγεται κάποιος ανεξάρτητος, με μοναδικό όπλο τα social media.

Πηγή: ethnos.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα