10/06/202412:44

Φεστιβάλ Ολυμπίας: Σινεμά στις Πλατείες 2024 – Παρακολουθούμε μαζί ποιοτικό κινηματογράφο στους δημόσιους χώρους των τόπων μας!

Φεστιβάλ Ολυμπίας: Σινεμά στις Πλατείες 2024 – Παρακολουθούμε μαζί ποιοτικό κινηματογράφο στους δημόσιους χώρους των τόπων μας!


Φτάσαμε και πάλι στη στιγμή της χρονιάς που ξεκινά μια απ’ τις πιο αγαπημένες δραστηριότητες του Φεστιβάλ Ολυμπίας! Το «Σινεμά στις Πλατείες», που δεν είναι μόνο μια ευκαιρία για ψυχαγωγία, αλλά και για κοινωνική επαφή και ενδυνάμωση της κοινότητας. Είναι μια υπενθύμιση της δύναμης της τέχνης να φέρνει τους ανθρώπους κοντά, να ανοίγει διάλογο και να δημιουργεί κοινές αναμνήσεις.

Αφιέρωμα στη Finos Film, στον Σταύρο Τσιώλη, ή μια ταινία για παιδικό και νεανικό κοινό, από την πλούσια ταινιοθήκη του Φεστιβάλ. Ξεφυλλίστε ή κατεβάστε το έντυπο του “Σινεμά στις Πλατείες” που είναι διαθέσιμο στο site του Φεστιβάλ, επιλέξτε ταινίες για προβολή και συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής!

Διαβάστε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή
Στα δέκα προηγούμενα χρόνια, το «Σινεμά στις Πλατείες» έκανε περίπου 300 στάσεις στην περιπλάνησή του στην Ηλεία, φτάνοντας σε πλατείες ή άλλους δημόσιους χώρους.

Συνεχίζουμε δυναμικά και δημιουργικά, ελπίζοντας να κατορθώσουμε να φτάσουμε παντού.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα