04/06/202415:45

Φιλαθλητικός Πύργου: Παρουσίασε στην Aρχαία Oλυμπία την νέα του φανέλα ο Φιλαθλητικός στην Ποδηλασία (Photos)

Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου 

Την παρουσίαση της νέας του φανέλας έκανε χθες (03/06), Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου ο Φιλαθλητικός Πύργου με το τμήμα ποδηλασίας του. Επελέγη η συγκεκριμένη ημέρα που είναι και σημαδιακή για να παρουσιαστεί η νέα φανέλα του συλλόγου  στο κοινό όπως και οι χορηγοί του τμήματος που αποτελούν και την στήριξη του σωματείου.

Οργανώθηκε μια ομαδική προπόνηση με προορισμό την Αρχαία Ολυμπία και πιο συγκεκριμένα στον αρχαιολογικό χώρο και το αρχαίο στάδιο κατόπιν επιλογής των ίδιων των αθλητών του για να γίνει η επίσημη φωτογράφιση του τμήματος.

Η νέα φανέλα που περιέχει τα χρώματα του σωματείου βάση του καταστατικού του, πορτοκαλί, μαύρο και άσπρο, εντελώς διαφορετική από την προηγούμενη, βελτιωμένη εμφανώς τεχνολογικά αλλά και αισθητικά με πινελιές στο ύφασμά της και στον σχεδιασμό της, όπως μαιάνδρους, που κλέβουν αμέσως το βλέμμα και εντυπωσιάζουν.

Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατόν να παρευρίσκεται σύσσωμο το ποδηλατικό τμήμα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά και λόγω ότι κάποιοι ποδηλάτες του, ζουν και εργάζονται εκτός Πύργου. Δηλαδή ενώ ο Φιλαθλητικός αριθμεί 19 άτομα ρόστερ, χθες παρευρέθηκαν μόλις 9…

Οι χορηγοί του τμήματος που συνετέλεσαν τα μέγιστα και συνδράμουν στο έργο του ποδηλατικού τμήματος είναι οι: DOG PAL, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ  ΔΑΦΑΛΙΑΣ, ΕΚΟ Kalypso, Kostas Bikes, Parras ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ, OTTICA CENTER.

πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτριος Βλαχαντώνης με δήλωση του τόνισε ότι:” Ευχαριστούμε θερμά τους Ανδρέα Μπαντούνα, Λευτέρη Δαφαλιά, Νίκο Πολίτη, Κωστα και Γιάννα Παρρά, Κωστα Κούβελα, και Νικόλαο Βρόντο για την ευγενική τους χορηγία και τους υποσχόμαστε ότι θα σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών των δικών τους αλλά και της φίλαθλης Ηλείας. Τέτοιες κινήσεις δίνουν πνοή στα ερασιτεχνικά σωματεία.”

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα