07/06/202423:58

Φωτιά σε βυτιοφόρο που ανετράπη στην Αθηνών – Κορίνθου: Μποτιλιαρίσματα και αυξημένη κυκλοφορία σε κοντινά σημεία στο ύψος του Ισθμού της Κορίνθου και μήνυμα από το 112- Αρθηκαν οι εκτροπές κυκλοφορίας- Ο οδηγός απεγκλωβίστηκε σώος

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική, έπειτα από ανατροπή βυτιοφόρου που μετέφερε καύσιμα στο 75,5 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου. Ως αποτέλεσμα της ανατροπής προκλήθηκε μεγάλη φωτιάη οποία αυτή την ώρα έχει σβήσει. Ωστόσο παραμένουν στο σημείο πυροσβεστικές δυνάμεις.

Ο οδηγός απεγκλωβίστηκε σώος, δεν έχει εγκαύματα, φέρει όμως κάποια χτυπήματα από την ανατροπή. Έχει διακομισθεί στο νοσοκομείο Κορίνθου. Δεν υπάρχει άλλος τραυματίας.

Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, αποφασίστηκε η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον κόμβο Κινέττας, στο ρεύμα προς Κόρινθο. Έχουν κλείσει τα διόδια Καλαμακίου, ενώ γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον κόμβο Επιδαύρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και στη Γέφυρα του Κόμβου Λουτρακίου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

Επιπρόσθετα, λόγω του περιστατικού παρατηρείται αυξημένη κίνηση πριν τα διόδια Καλαμακίου. Εξαιτίας της ανατροπής του βυτιοφόρου πολλά οχήματα είναι ακινητοποιημένα.

Εστάλη μάλιστα μήνυμα από το 112 σε κατοίκους ορισμένων περιοχών, μέσω του οποίου παρακαλούνται οι οδηγοί να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

Φωτιά σε βυτιοφόρο που ανετράπη στην Αθηνών – Κορίνθου: Χάος στους δρόμους, μήνυμα από το 112 (video)

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα