02/07/202420:23

Φρίκη στην Καλαμάτα: Απίστευτη καταγγελία για κλοπή χρυσών δοντιών και βαλβίδας καρδιάς από τα οστά γυναίκας σε νεκροταφείο της πόλης

Απίστευτη καταγγελία για κλοπή σε νεκροταφείο της Καλαμάτας.
Μία είδηση που προκαλεί φρίκη έρχεται από την Καλαμάτα, όπου άγνωστοι έκλεψαν τα χρυσά δόντια και τη βαλβίδα καρδιάς από τα οστά μίας γυναίκας σε νεκροταφείο της πόλης.

Ειδικότερα, μιλώντας το πρωί της Τρίτης (2/7) στον ΑΝΤ1, η αντιδήμαρχος Οικονομικών και Θεμάτων Νομικής Υπηρεσίας του δήμου Καλαμάτας, Πιπίνα Κουτάντου, περιέγραψε το τι συνέβη.

«Όλα ξεκίνησαν όταν στείλαμε μια ειδοποίηση για εκταφή σε μια κυρία που αφορούσε τη μητέρα της. Η κυρία όντως ήρθε και επέλεξε να γίνει η εκταφή και τα οστά να τοποθετηθούν σε οστεοθήκη. Κατά τη διάρκεια όσων ακολουθούν την εκταφή, με το πλύσιμο των οστών κλπ, η γυναίκα κατήγγειλε ότι έλειπαν τα δυο χρυσά δόντια της μητέρας της με τα οποία είχε ταφεί», ανέφερε αρχικά.

«Καταγράψαμε την καταγγελία της, αλλά δεν είχαμε κάποια περίπτωση βανδαλισμού στο νεκροταφείο για να υποθέσουμε ότι κάποιοι τυμβωρύχοι είχαν αφαιρέσει τα χρυσά δόντια από τη σορό. Αλλά λίγο αργότερα η γυναίκα επανήλθε λέγοντας ότι όταν παρέλαβε τα οστά της μητέρας της, έλειπε και η βαλβίδα καρδιάς, την οποία είχε δει κατά τη διάρκεια της εκταφής και είχε συγκινηθεί» υπογράμμισε.

«Κατόπιν αυτού ενημερώθηκε η Αστυνομία προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες έρευνες και να διαπιστωθεί τι έγινε», πρόσθεσε η Πιπίνα Κουτάντου.

ΠΗΓΗ: in.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα