30/12/202014:41

Γεύματα αγάπης από τη «Marietta» και το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Πύργου: Όταν η αλληλεγγύη γίνεται τρόπος ζωής (photos)

Γεύματα αγάπης από τη «Marietta» και το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Πύργου

 

Όταν η αλληλεγγύη γίνεται τρόπος ζωής

 

Μια τσάντα με φαγητό αλλά πάνω απ’ όλα περίσσεια αγάπη περίμενε 100  συμπολίτες μας χάρη στην ευγενική χειρονομία των ανθρώπων του παιδικού σταθμού «Marietta». Σε συνεργασία με το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πύργου, ένα πλήρες γεύμα αγάπης διανεμήθηκε σε συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη, με την ευχή η νέα χρονιά να τους βρει όλους υγιείς και να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν.

«Ψυχή» αυτής της δράσης είναι η ιδιοκτήτρια του παιδικού σταθμού «Marietta» Ιωάννα Πανταζοπούλου, η οποία θέλοντας να συνδράμει αυτές τις γιορτινές ημέρες με τον πιο ανθρώπινο και ευαίσθητο τρόπο,  παρακολουθώντας παράλληλα το μεγάλο εθελοντικό έργο που πραγματοποιείται στο Δήμο Πύργου, χωρίς δεύτερη σκέψη, έπραξε το αυτονόητο.

«Φέτος στο σχολείο μας, τα Χριστούγεννα ήρθαν χωρίς παιδάκια για πρώτη φορά εδώ και τριάντα χρόνια. Ήταν πολύ δύσκολο για μας που έχουμε μάθει να περνάμε τις μέρες μας μοιράζοντας αγάπη και φροντίζοντας. Έτσι λοιπόν, εμπνεόμενοι και από τη δραστηριότητα του γραφείου εθελοντισμού του Δήμου Πύργου που φέτος για πρώτη φορά έκανε τόσα πράγματα για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, αποφασίσαμε να συμβάλλουμε και εμείς όσο μπορούμε πραγματοποιώντας ένα γεύμα αγάπης για τον συνάνθρωπο» δηλώνει η κ. Πανταζοπούλου.

«Αυτές οι μέρες είναι δύσκολες για όλους μας και μέσα από την προσφορά και την αγάπη θα τα καταφέρουμε όλοι. Ευχή μας είναι κάθε χρόνο να μπορούμε να κάνουμε το ίδιο. Εύχομαι χρόνια πολλά μέσα από την καρδιά μας και ας σκεφτούμε όλοι όλους. Είναι ο μόνος τρόπος για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι! Καλή χρονιά με υγεία!» καταλήγει.

Τα γεύματα ετοιμάστηκαν με πολλή φροντίδα και αγάπη από τις κυρίες του «Marietta». Ένα πακέτο φαγητό, συνοδευόμενο από σαλάτα, ψωμί, τυρί, γλυκό και φρούτα. Τα 100  πακέτα παρέλαβε το μεσημέρι ο υπεύθυνος του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Πύργου Γιάννης Πλεμμένος όπου με την ομάδα του ξεκίνησαν αμέσως τη διανομή.

«Είναι πολύ συγκινητικό για όλους μας να βλέπουμε τους συμπολίτες μας να συνδράμουν με όποιον τρόπο μπορούν στο έργο του εθελοντισμού. Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα την κ. Ιωάννα Πανταζοπούλου και όλες τις κυρίες του παιδικού σταθμού που εργάστηκαν όλες αυτές τις ημέρες για να ετοιμάσουν αυτά τα υπέροχα γεύματα και εύχομαι το παράδειγμά τους να ακολουθήσουν και άλλοι συμπολίτες μας.

Τα γεύματα μοιράστηκαν σήμερα από το γραφείο εθελοντισμού και το σύλλογο Νέων Καταραχίου σε ανθρώπους της πόλης μας και τα χωριά μας. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους και χρόνια πολλά» δηλώνει ο κ. Πλεμμένος.

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα