26/05/202417:01

Γιάννης Βρούτσης για τα αιματηρά επεισόδια στο Final Four: «Κανείς Έλληνας δεν συνελήφθη ή νοσηλεύεται στο Βερολίνο»

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης βρίσκεται στο Βερολίνο ως εκπρόσωπος της ελληνικής Κυβέρνησης ανέφερε ότι κανείς Έλληνας οπαδός δεν συνελήφθη ή νοσηλεύεται μετά τα αιματηρά επεισόδια που σημειώθηκαν.

Ο Γιάννης Βρούτσης θέλησε να πάρει θέση σχετικά με τις σοβαρές συμπλοκές που πραγματοποιήθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής (26/05/24) στο Βερολίνο, στο πλαίσιο του Final Four της Euroleague.
Συγκεκριμένα ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού υπογράμμισε ότι κανείς Έλληνας οπαδός που βρίσκεται στην γερμανική πόλη δεν έχει συλληφθεί από τις αρχές, ενώ δεν υπάρχει και καμία ενημέρωση για νοσηλεία Έλληνα.

«Από νωρίς το πρωί, με τη βοήθεια της Πρέσβειρας μας στο Βερολίνο, Μάρας Μαρινάκη, κινηθήκαμε συντονισμένα για να εξακριβώσουμε από τις γερμανικές αρχές τί ακριβώς συνέβη στα επεισόδια που έλαβαν χώρα τα ξημερώματα.
Έπειτα από πολύωρες επαφές επιβεβαιώνουμε επίσημα ότι ουδείς Έλληνας βρίσκεται ανάμεσα αε νοσηλευόμενους ή σε συλληφθέντες.

Όσοι Έλληνες προσήχθησαν αφέθηκαν ελευθεροι, ενώ όσοι δέχθηκαν πρώτες βοήθειες υπέγραψαν υπεύθυνες δηλώσεις και αποχώρησαν» ήταν τα λόγια του Γιάννη Βρούτση

ΠΗΓΗ: newsit.gr.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα