10/04/202215:29

Γιώργος Λίβανος, Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. (ε.α.): Αναγνωρίζουμε ήδη ως Δήμαρχο Ήλιδας τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο- Ιστορική πρόκληση για τον Δήμο Ήλιδας και την Πηνεία μας η υποψηφιότητά του

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΒΑΝΟΣ
Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. (ε.α.)

Αναγνωρίζουμε ήδη ως Δήμαρχο Ήλιδας
τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο

*Ιστορική πρόκληση
για τον Δήμο Ήλιδας και την Πηνεία μας
η υποψηφιότητά του

Η απαξίωση και η προσβολή της αξιοπρέπειάς μας στον Δήμο Ήλιδας από τα όσα συμβαίνουν με την παρούσα Δημ. Αρχή θα πάρουν τέλος ΜΟΝΟ αν το «τιμόνι» του Δήμου μας, αναλάβει ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Πρόκειται για την πλέον ενδεδειγμένη λύση όσον αφορά στο μέλλον του τόπου μας.

Τα παραπάνω επισημαίνει με την ευθύτητα και την γνώση των προβλημάτων που έχει ο Αντιπλοίαρχος του Λιμ. Σωματος (ε.α.) Γεώργιος Λίβανος που τονίζει ακόμη τα εξής:

“Η Πηνεία, όπως γνωρίζουμε καλύτερα εμείς που καταγόμαστε και ζούμε στον τόπο, είναι εδώ και πολλά χρόνια αφημένη στη μοίρα της.

Για ανάπτυξη και ολοκλήρωση των υποδομών στον αγροτικό χώρο, οδοποιία, ύδρευση, ηλεκτροδότηση, δημιουργία ανοικτού φυσικού κτηνοτροφικού πάρκου, δημιουργία και στελέχωση ειδικού γραφείου υποστήριξης αγροτών με τη συνεργασία του ΤΕΙ και πολλά ακόμη, δεσμευόταν από το 2014 ο Δήμαρχος Γιάννης Λυμπέρης. Υποσχέσεις και δεσμεύσεις για επαναφορά του πληθυσμού στην ύπαιθρο και για τόνωση του εισοδήματος των κατοίκων που δυστυχώς παρέμειναν απλά υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.

ΤΟΞΙΚΟ… ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η έλλειψη καθαριότητας, τα τεράστια προβλήματα ύδρευσης και οδοποιίας, ο ανύπαρκτος ηλεκτροφωτισμός στα χωριά, οι ανύπαρκτες υποδομές στους αγροτικούς δρόμους, έχουν σήμερα το 2022, με Δήμαρχο και πάλι τον κ. Λυμπέρη, δημιουργήσει ένα τοξικό περιβάλλον και βαθιά θλίψη κι απογοήτευση.

Οι συνταγές Λυμπέρη και Χριστοδουλόπουλου απέτυχαν παταγωδώς και για να μπορέσει ο τόπος μας να πάει μπροστά, θα πρέπει να υπάρξει ένας άνθρωπος που να μπορεί να αφουγκραστεί τις ανάγκες των χωριών μας και να αγαπάει πραγματικά τον τόπο μας.

Το όραμα, ο ζήλος και το ενδιαφέρον που επιδεικνύει ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος για την Πηνεία σε συνδυασμό με τη συνεχή παρουσία του στα χωριά μας με διάθεση αισιοδοξίας και πάντα με το χαμόγελο στο πρόσωπο, μας εμπνέει εμπιστοσύνη και μας γεμίζει ελπίδα ότι είναι πραγματικά ο άνθρωπος που θα φέρει την αλλαγή στα χωριά μας. Ένας άνθρωπος που αγαπά την περιοχή μας και το αποδεικνύει έμπρακτα, κάτι που αναγνωρίζεται από τους κατοίκους των χωριών μας και οφείλουμε να στηρίξουμε την υποψηφιότητά του. Πιστεύω και στηρίζω τον υποψήφιο Δήμαρχο Ήλιδας, Δημήτρη Κωνσταντόπουλο γιατί αποτελεί τη μόνη ενδεδειγμένη λύση για το μέλλον του τόπου μας. “

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα