10/12/202113:20

Γιώργος Τράγκας: Επιδείνωση της υγείας του – Διασωληνώθηκε στο “Σωτηρία” όπου νοσηλεύεται με κορωνοιό

Επιδείνωση παρουσίασε η υγεία του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ο γνωστός δημοσιογράφος είναι πλέον εδώ και λίγες ώρες διασωληνωμένος, καθώς χρήζει μηχανικής υποστήριξης της αναπνοής του και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι θεράποντες ιατροί στο Σωτηρία έκριναν ότι πρέπει να διασωληνωθεί άμεσα, καθώς η υγεία του επιβαρύνθηκε.

Ο Γιώργος Τράγκας νοσηλεύεται εδώ και έξι περίπου ημέρες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» με κορονοϊό και τις τελευταίες ώρες παλεύει για να βγει νικητής από την μάχη με την Covid-19. Ο κ. Τράγκας είναι ανεμβολίαστος. Ο Πάρις Κουρτζίδης, εκπρόσωπος του κόμματος του Γιώργου Τράγκα, σημείωσε πως δεν είναι αντιεμβολιαστής, αλλά ότι «ο Γιώργος Τράγκας έχει ο ίδιος εκφράσει τις θέσεις του υπέρ του συναινετικού εμβολιασμού».

Εξηγώντας γιατί ο Γιώργος Τράγκας δεν έχει κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό, είπε πως «επειδή έχει το ζάχαρο και μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να εμφανίσει κάποια παρενέργεια, έκριναν οι γιατροί ότι έπρεπε να είναι στη ΜΕΘ».

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα