09/06/202117:40

ΓΝ – ΚΥ Κρεστένων: Ξεκινά το Τμήμα Υπερήχων Δωρεάς Ιδρύματος Μαρτίνου- Εφημερίες Ακτινολογικού Τμήματος 2 φορές κάθε μήνα

“Εφημερίες Ακτινολογικού Τμήματος 2 φορές κάθε μήνα”

Μετά από πολλά χρόνια, ξεκινά εφημεριακά το Ακτινολογικό τμήμα του Νοσοκομείου – ΚΥ Κρεστένων. Χωρίς να διαταράσσεται η ομαλή λειτουργία του Ακτινολογικού τμήματος της Ν.Μ. Πύργου, ο Ιατρός Ακτινολόγος που τοποθετήθηκε πρόσφατα στο Νοσοκομείο – ΚΥ Κρεστένων, έχει ανακοινώσει οτι την Πέμπτη 10/6/2021 και την Τετάρτη 30/6/2021 θα γίνουν 24ώρες εφημερίες στο σύγχρονο ανακαινισμένο, ψηφιακό Ακτινολογικό τμήμα στα Κρέστενα.

Παράλληλα ενργοποιείται και το τμήμα Υπερήχων, Δωρεά Ιδρύματος Μαρτίνου, το οποίο τις ίδιες μέρες και με ραντεβού από τον επόμενο μήνα τον Ιούλιο, θα τεθεί στις υπηρεσίες Υγείας των κατοίκων της περιοχής. Με την υπηρεσία Ιατρού Ακτινολόγου, 2 φορές το μήνα εφημεριακά και καλυμένο επιστημονικά όλες τις ημέρες του μήνα μαζί με ειδική χειρίστρια του Ακτινολογικού, με καθημερινή παρουσία, το Ακτινολογικό τμήμα και το τμήμα Υπερήχων μπαίνει σε νέα αναβαθμισμένη φάση λειτουργίας για όλη τη Νότια Ηλεία.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα