28/12/202008:10

Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Πύργου: Ευχαριστήριο για την συλλογή τροφίμων

Στις Άγιες αυτές μέρες η βοήθεια στον συνάνθρωπο έχει μεγάλη αξία και σημασία!
Το γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Πύργου σε συνεργασία με τον σύλλογο Νέων Καταραχίου και τον σύλλογο «Πύργος όλοι μαζί» σε μια περίοδο, όπου δοκιμάζεται η κοινωνική συνοχή μαζί με τους πολίτες του Δήμου Πύργου  ενώνοντας τις δυνάμεις τους και με έντονο το αίσθημα της αλληλεγγύης ,στηρίζουν τους συνανθρώπους μας,  περνώντας το μήνυμα της κοινωνικής προσφοράς και της ελπίδας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πολίτες, για την στήριξη τους, που διαπνέεται από αισθήματα αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας και είναι άξιοι θαυμασμού και επαίνου, καθώς στις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας, διαπιστώνουμε ότι  πολλοί συνάνθρωποί μας στερούνται ακόμα και τα βασικά αγαθά.
Καταφέραμε μέσα σε λίγες μέρες να εξασφαλίσουμε το γιορτινό τραπέζι 42 οικογενειών της πόλης μας και των δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου Πύργου!
Χίλια ευχαριστώ σε γνωστούς και φίλους που για άλλη μια φορά «έτρεξαν» να βοηθήσουν με οποίο τρόπο μπόρεσαν!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σύλλογο Κρεοπωλών Πύργου για την προσφορά τους σε κρέατα, στον όμιλο Aldemar, στο Λύκειο Ελληνίδων Πύργου,στο οινοποιείο Γεωργίου Σκούτα,στον κ.Μουστακάκη εμπόριο αναψυκτικών,στον κ.Μπαντούνα κατεψυγμένα προϊόντα, στο ζαχαροπλαστείο Τσαπάρας, στον φούρνο Γιαννακόπουλος Βασίλειος και στον κ. Τρύφωνα Βασιλόπουλο Χαρτικά-απορρυπαντικά!
Τέλος ευχαριστούμε  τον Δήμο Πύργου και τον κ. Αντρέα Βγενόπουλο για την παραχώρηση του χώρου!
Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο, με δύναμη, ελπίδα και περισσότερη αλληλεγγύη το 2021
Ο υπεύθυνος του γραφείου εθελοντισμού Δήμου  Πύργου
Ιωάννης Παναγ. Πλεμμένος

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα