Γραμματόσημο προς τιμήν του Δρ Κων/νου Δασκαλάκη από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών..
01/01/197002:00

Γραμματόσημο προς τιμήν του Δρ Κων/νου Δασκαλάκη από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών..

[ad_1]

ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Το 9ο Ετήσιο Συνέδριο του Παγκοσμίου Συμβουλίο Κρητών (World Council of Cretans) το οποίο διεξήχθη από την 1η έως την 4η Αυγούστου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες ομογενείς, κάθε ηλικίας, από όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου.

Οι εκδηλώσεις του Σαββάτου, στις 3 Αυγούστου, όπως έγραψε ο «Ε.Κ.», περιελέμβαναν και βραβεύσεις σημαντικών προσωπικοτήτων.

Ειδικότερα από την Περιφέρεια Κρήτης βραβεύτηκαν ως διακεκριμένες προσωπικότητες οι David Holton (Ομότιμος Καθηγητής Νεοελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ) και ο Δρ Κωνσταντίνος Δασκαλάκης (Kαθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Επιστήμης των Υπολογιστών στο MIT).

Το δε Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών βράβευσε κατά Ομοσπονδία τον Κωνσταντίνο Δασκαλάκη (Παγκρητική Ένωση Αμερικής), το Νίκο Χατζάκη (Παγκρητική Ομοσπονδία Ευρώπης) κα τους Δημήτρη Παπαδοδημητράκη & Σωκράτη Τσουρδαλάκη (Κρητική Ομοσπονδία Αυστραλίας & Ν. Ζηλανδίας).

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών επεφύλασσε ωστόσο και μία έκπληξη ακόμη για τον Δρ Δασκαλάκη και τον κ. David Holton. Τα δικά τους «προσωπικά γραμματόσημα» από την ομώνυμη αναμνηστική σειρά των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ).Το γραμματόσημο με τη μορφή του Δρ Κωνσταντίνου Δασκαλάκη. Πηγή: World Council of Cretans/ Facebook@wcretans.

Το γραμματόσημο με τη μορφή του κ. David Holton. Πηγή: World Council of Cretans/Facebook@wcretansΤο γραμματόσημο με τη μορφή του κ. David Holton. Πηγή: World Council of Cretans/Facebook@wcretans.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα