15/10/202311:53

Η Angelina Jolie στον Πύργο – Έφτασε στο θέατρο Απόλλων για τα γυρίσματα σκηνών από την ταινία “Maria”, όπου υποδύεται την Μαρία Κάλλας- Χαιρέτησε τους πολίτες που την περίμεναν κατά την έξοδό της η διάσημη ηθοποιός(Photo)

Έφτασε λίγο μετά τις οκτώ το πρωί υπο δρακόντια μέτρα ασφαλαείας στο θέατρο Απόλλων στον Πύργο η μεγάλη χολιγουντιανή ηθοποιός Angelina Jolie. για να γυριστούν κάποιες σκηνές απο την ταινία “Μαρία” όπου η ίδια υποδύτεται την μεγάλη Ελληνίδα Μαρία Κάλλας, την υψίφωνο και απόλυτη ντίβα στο χώρο του λυρικού θεάτρου. 

Εξω απο το Θέατρο Απόλλων είχαν συγκεντρωθεί αρκετοί πολίτες που περίμεναν υπομονατικά να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα των σκηνών και να εξέλθει η διάσημη ηθοποιός ώστε να την δουν και να τραβήξουν μια φωτογραφία και η Angelina Jolie μάλιστα τους χαιρέτησε χαμογλώντας και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο πολυτελές αυτοκίνητο της παραγωγής με κατεύθυνση το Κατάκολο.

Μετά απο τον Πύργο η παραγωγή και το καστ των ηθοποιών της μεγάλης Χολυγουντιανής ταινίας θα μεταβούν στο Kατάκολο και στο στην θαλαμηγό Christina O του Αριστοτέλη Ωνάση όπου θα συνεχιστούν τα γυρίσματα σκηνών της μεγάλης ταινίας που γυρίζεται και στον τόπο μας.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα