30/08/202318:08

Η Άννα Γαλανοπούλου στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Νέα Πορεία» βρίσκεται η Άννα Γαλανοπούλου. Η κα Γαλανοπούλου, που έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο της, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει! 

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Λέντζα να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Με την αποδεδειγμένη πλέον προσφορά του στον τόπο, αλλά και με την αποφασιστικότητά του για την περεταίρω ανάπτυξη της περιοχής μας, ο Γιάννης Λέντζας είναι η μοναδική επιλογή που έχει ο Δήμος μας ώστε να συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής και πρωτοπόρος!», τόνισε η κα Άννα Γαλανοπούλου. 

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, τόνισε: «Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω στον συνδυασμό μας την Άννα Γαλανοπούλου . Η επιτυχημένη διαδρομή της και η διάθεσή της για προσφορά είναι σημαντικά όπλα στον αγώνα μας για ένα ακόμα καλύτερο αύριο στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης! Είναι τιμή μου που βρίσκεται στο πλευρό μου!». 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΝΝΑΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η Άννα Γαλανοπούλου ζει στην Ανδραβίδα. Είναι απόφοιτος ΑΤΕΙ Νοσηλευτικής Πατρών με μεταπτυχιακές σπουδές στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας του Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Είναι νοσηλευτήρια στο ΠΠΙ Λεχαινών και εκπαιδεύτρια στα ΔΙΕΚ. Έχει διατελέσει γραμματέας στο Δ.Σ. στο Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αμαλιάδας. Είναι η τρίτη φορά που θα συμμετάσχει σε αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα