24/08/202316:54

Η Έφη Αντωνακοπούλου υποψήφια με τον συνδυασμό “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο” του Δημάρχου Πύργου Παν. Αντωνακόπουλου

“Στην πορεία νίκης του συνδυασμού του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου “Ενωμένοι αλλάζουμε τον Πύργο” συντάσσεται για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές η Έφη Αντωνακοπούλου.

Η Έφη Αντωνακοπούλου είναι Δικηγόρος και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας με μια ιδιαίτερα επιτυχημένη επαγγελματική πορεία ετών. Ιδιαίτερα αγαπητή στον επαγγελματικό της χώρο, χαίρει της εκτίμησης όχι μόνο των συναδέλφων της αλλά και της τοπικής κοινωνίας, καθώς οι παράλληλες δράσεις της στον αθλητικό χώρο την έχουν φέρει στο πλευρό της νέας γενιάς. Έχει διατελέσει γραμματέας στον Σύλλογο Τζούντο Ηλείας και είναι γραμματέας στον Αθλητικό Σκοπευτικό Όμιλο Ζαχάρως.

Είναι παντρεμένη με τον Άγγελο Καλυκά, επιχειρηματία με χρόνια επαγγελματική δραστηριότητα στο Λονδίνο. Ο γιος της Χρήστος Καλυκάς, ακολουθεί τα βήματά της. Είναι δικηγόρος ενώ αυτό το διάστημα κάνει το διδακτορικό του στο Kings College του Λονδίνου.

Είχε ασχοληθεί και στο παρελθόν με τα αυτοδιοικητικά και επιστρέφει μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα στο πλευρό πλέον του Δημάρχου Πύργου.

Όπως δηλώνει η ίδια: «Με τιμά ιδιαίτερα η πρόταση του Δημάρχου Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου να συμπορευτώ μαζί του στις Δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Για το κοινό καλό και όχι για ίδιο όφελος, γνωρίζοντας την μεγάλη έμπρακτη προσφορά του Δημάρχου στον άνθρωπο και την αναμφίβολή συμβολή του στην ανάπτυξη του Δήμου σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο».

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα