Η Ελληνικά Κελλάρια χορηγεί την 23η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης του Economist
12/07/201917:52

Η Ελληνικά Κελλάρια χορηγεί την 23η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης του Economist – Newsbeast

[ad_1]

Το κρασί Μελισσόμαντρα-Καλλιγά της Ελληνικά Κελλάρια θα συνοδεύσει το δείπνο και των δυο ημερών στην 23η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης του Economist, με τη συμμετοχή μελών της Κυβέρνησης, σε ένα διάλογο συνείδησης και ευαισθητοποίησης.

Θα συζητηθούν διεξοδικά σημαντικά ζητήματα όπως:  Θα καταφέρει η Ευρώπη να αφήσει την εποχή της αναποφασιστικότητας πίσω της; Είναι μια νέα κρίση μπροστά μας; Ποια είναι η δυναμική της Ελλάδας μετά τη διάσωση;

Πώς αντιμετωπίζουν οι κυβερνήσεις το δημόσιο θυμό; Στο πλαίσιο αυτό, το Economist διοργανώνει την 23η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης, συγκεντρώνοντας εξέχοντες στοχαστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό σε μια ανοιχτή συζήτηση για το μέλλον.

Πολιτικοί, επιχειρηματικοί και ακαδημαϊκοί ηγέτες από όλο τον κόσμο συμμετέχουν και παραθέτουν τις απόψεις τους για αποφάσεις, κινδύνους, δυνατότητες και διαφορές σε όλα τα επίπεδα.

Και οι δύο μέρες της εκδήλωσης θα κλείσουν με δείπνο, το οποίο θα συνοδεύσουν ιδανικά τα κρασιά Μελισσόμαντρα-Καλλιγά. Ο λευκός οίνος Μελισσόμαντρα-Καλλιγά, των ποικιλιών Ασύρτικο και Ροδίτης, είναι ένα κρασί με χρυσοκίτρινες ανταύγειες, και γεμάτη, μεστή γεύση με τόνους λεμονιού και πορτοκαλιού.

Το Μελισσόμαντρα-Καλλιγά Ερυθρό, ένα κρασί με βαθυκόκκινο πορφυρό χρώμα και άρωμα χαρακτηριστικό της ποικιλίας του Cabernet Sauvignon, έχει πλούσια και γεμάτη γεύση, είναι απολαυστικό στην επίγευση και αφήνει σαφές αποτύπωμα παλαίωσης και άρωμα βανίλιας.

Η Ελληνικά Κελλάρια για μία ακόμη φορά επιβεβαιώνει την άρρηκτη σχέση μεταξύ εξωστρέφειας και οικονομίας, υποστηρίζοντας ενεργά τέτοιες εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου, όπως την 23η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης του Economist, με τα πολυαγαπημένα και εξαιρετικής ποιότητας κρασιά Μελισσόμαντρα-Καλλιγά.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα