09/06/202423:19

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου έστειλε μήνυμα μετά τα αποτελέσματα στις ευρωεκλογές: “θα δώσουμε ζωή και στην Ευρωβουλή- Είμαστε το πεισματάρικο κίνημα που ήρθε για να μείνει”

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου έστειλε μήνυμα μετά τα αποτελέσματα στις ευρωεκλογές τονίζοντας πως θα δώσουμε ζωή στην Ευρωβουλή».
Στις πρώτες τις δηλώσεις για τις ευρωεκλογές η Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε χαρακτηριστικά πως «για πρώτη φορά θα υπαρχει ευρωβουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας που θα χτίσει νέο παράδειγμα-υπόδειγμα που πολλοί θα θελήσουν να μιμηθούν. Η Πλεύση είναι εκείνο το κίνημα που βαδίζει στέρεα με αλήθεια με πάρα πολλή δουλειά, με επιμονή στη δουλειά. Είμαστε το πεισματαρικό κίνημα που ήρθε για να μείνει και να μεγαλώσει».

Ακόμη ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω ειδικά τους νέους που μάς έδωσαν δύναμη και αγάπη. Ευχαριστώ τους υποψηφίους και τις υποψήφιες για τον όμορφο αγώνα και τη συλλογική προσπάθεια.

Η Πλεύση Ελευθερίας απευθύνεται και σήμερα σας υπόσχομαι ότι θα παραμείνουμε πιστοί στην εντολή σας, θα συνεχίσουμε να δίνουμε προοπτική, ελπίδα, θα εργαζόμαστε σκληρά, θα διεκδικούμε τα αδύνατα όχι με ακραίες φωνές».

Πηγή: newsit.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα