31/07/202314:33

Η Μαγδαληνή (Μάγδα) Ρουφηκτού στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα- Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Νέα Πορεία»

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Νέα Πορεία»

Η Μαγδαληνή (Μάγδα) Ρουφηκτού στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Στο πλευρό του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Νέα Πορεία» βρίσκεται η Μαγδαληνή (Μάγδα) Ρουφηκτού. Η κα Ρουφηκτού, που έχει επιδείξει, διαχρονικά, σημαντική προσφορά στον τόπο της, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Λέντζα τον άνθρωπο που άλλαξε σελίδα στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και θα συνδράμει στον αγώνα για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Λέντζα να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Με την αποδεδειγμένη πλέον προσφορά του στον τόπο, αλλά και με την αποφασιστικότητά του για την περεταίρω ανάπτυξη της περιοχής μας, ο Γιάννης Λέντζας είναι η μοναδική επιλογή που έχει ο Δήμος μας ώστε να συνεχίσει να είναι πρωταγωνιστής και πρωτοπόρος!», τόνισε η κα Μάγδα Ρουφηκτού.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζα, τόνισε: «Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω στον συνδυασμό μας την Μάγδα Ρουφηκτού. Η επιτυχημένη διαδρομή της και η διάθεσή της για προσφορά είναι σημαντικά όπλα στον αγώνα μας για ένα ακόμα καλύτερο αύριο στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης! Είναι τιμή μου που βρίσκεται στο πλευρό μου!».


ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ (ΜΑΓΔΑΣ) ΡΟΥΦΗΚΤΟΥ

Μαγδαληνή (Μάγδα) Ρουφηκτού ζει στο Νεοχώρι του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Είναι παντρεμένη. Θα είναι υποψήφια για δεύτερη φορά με τη «Νέα Πορεία», καθώς είχε συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο και στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα