Η μαρτυρία του βοσκού που βρήκε το κρανίο – News.gr
28/06/201908:55

Η μαρτυρία του βοσκού που βρήκε το κρανίο – News.gr

[ad_1]

Φορούσε ρούχα και ψηλοτάκουνα παπούτσια

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εντοπισμού ανθρώπινου σκελετού χθες στην Ερέτρια. Ένας βοσκός που περνούσε με τα ζώα του έπεσε πάνω στο κρανίο και περιγράφει πώς το αναγνώρισε. Ο σκελετός πιθανόν να ανήκει σε γυναίκα. Έφερε ρούχα και ψηλοτάκουνα. Το μυστήριο της υπόθεσης είναι ότι δεν υπάρχουν εξαφανίσεις γυναικών στην περιοχή, τα τελευταία τρία χρόνια.

Για τον λόγο αυτό δόθηκε εντολή από ανώτερο αξιωματικό που συντονίζει τις έρευνες να υπάρξει στενή συνεργασία με τμήμα Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής. Οι έμπειροι αστυνομικοί του συγκεκριμένου τμήματος σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους της Ασφάλειας Χαλκίδας ανοίγουν φακέλους εξαφανισμένων γυναικών τα τελευταία τρία χρόνια σε Αθήνα και Στερεά Ελλάδα. Αν εντοπιστούν περιπτώσεις σχετικές με την υπόθεση στην Ερέτρια, θα γίνει σύγκριση του DNA του πτώματος με αυτό συγγενών των εξαφανισμένων γυναικών, σε μία προσπάθεια ταυτοποίησης των στοιχείων της άτυχης γυναίκας.

Βοσκός: «Περπάταγα κι έπεσα πάνω στο κρανίο…σαν πέτρα φαινόταν»

«Ένα κρανίο είδα και ειδοποίησα την αστυνομία κατά τις 9:00 το πρωί. Τυχαία έτυχε να πάω και όπως περπάταγα έπεσα πάνω ακριβώς και ήταν το κρανίο. Σαν πέτρα φαινόταν. Εγώ πάω συχνά εκεί πέρα αλλά άμα δεν πέσεις ακριβώς πάνω, όπως ήταν δε φαινόταν. Μπορεί να πέρναγες 100 φορές από κει και να μη το έβλεπες», δήλωσε ο 44χρονος βοσκός που εντόπισε τον σκελετό της άτυχης γυναίκας σύμφωνα με το eviazoom.gr.

«Έτυχε που ακούμπησε εκεί πάνω η γκλίτσα μου και εκεί που κοίταξα μου φάνηκε σαν διαφορετική πέτρα. Το κούνησα και δεν ήταν πέτρα. Ήταν στο 1,5 μέτρο από τον χωματόδρομο, αλλά έτσι που ήταν δεν ήταν εμφανές. Έτυχε και το είδα. Έδωσα ιδιαίτερη σημασία γιατί μου φάνηκε το κρανίο σαν περίεργη πέτρα, δηλαδή και οι άλλες οι πέτρες που ήταν δίπλα είχαν το χρώμα του κρανίου…», πρόσθεσε.

Σχετικά Tags
Εύβοια

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα