28/06/202311:10

Γιώργος Λαμπρόπουλος, Πρόεδρος ΔΕΕΠ ΝΔ Ηλείας: “Η Νέα Δημοκρατία στο νομό Ηλείας πέτυχε μια καθαρή νίκη- Η επόμενη τετραετία, θα είναι μια τετραετία έργων και πράξεων στο νομό μας”

Η Νέα Δημοκρατία στο νομό Ηλείας πέτυχε μια καθαρή νίκη. Ο συνεχής αγώνας των στελεχών και των μελών της μεγάλης μας παράταξης, η προσήλωση όλων μας στο στόχο, έφερε το ποθητό αποτέλεσμα.

Ένα αποτέλεσμα που μας κάνει περήφανους , μας γεμίζει χαρά και ταυτόχρονα μας υπενθυμίζει την μεγάλη ευθύνη.

Ως πρόεδρος ΔΕΕΠ Ηλείας αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες του νομού που εμπιστεύτηκαν και ψήφισαν την Νέα Δημοκρατία και ανέδειξαν τον πρωθυπουργό και πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη στον αναμφισβήτητο ηγέτη της σύγχρονης Ελλάδας.

Ένα ακόμα ευχαριστώ, στα στελέχη του κόμματος και μη, που προσέφεραν εθελοντικά τις δυνάμεις τους στη διαδικασία του εκλογικού αγώνα με μόνο κίνητρο την πίστη στα ιδεώδη του κόμματος για το καλό του τόπου και της πατρίδας μας. Στους ανθρώπους που μας στήριξαν, που έτρεξαν μαζί μας, που έδωσαν αγώνα πόρτα – πόρτα, σε κάθε χωριό, σε κάθε καφενείο, για να έχουμε σήμερα τα αποτελέσματα αυτά και την μεγάλη νίκη που επιτύχαμε ως παράταξη.

Κι ένα ευχαριστώ, στους εκλογικούς αντιπροσώπους, τους επόπτες, τους δικηγόρους υποστήριξης και εκλογικής ετοιμότητας, για την ομαδική προσπάθεια.

Η νίκη είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας όλων και όλοι μαζί θα διαμορφώσουμε τις συνθήκες για ένα ακόμη καλύτερο αύριο για τον τόπο μας, μέσω του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.
Συγχαρητήρια σε όλους!
Συνεχίζουμε όλοι μαζί.
Κανείς δεν περισσεύει.

Με σεμνότητα και ταπεινότητα, ΣΤΑΘΕΡΑ, ΤΟΛΜΗΡΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ. Με σκληρή δουλειά, με διάθεση εξωστρέφειας, με την αίσθηση της ευθύνης ακόμα μεγαλύτερη θα είμαστε συνεχώς στο πλευρό του Ηλείου πολίτη.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, θα πετύχουμε νέες νίκες στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές.

Εύχομαι καλή θητεία στους Βουλευτές μας. Καλή δύναμη και καλό αγώνα προς το συμφέρον και το όφελος όλων των πολιτών της περιοχής μας.

Συγχαίρω όλους τους πολιτευτές του κόμματός μας για τον τίμιο αγώνα τους.

Η επόμενη τετραετία, θα είναι μια τετραετία έργων και πράξεων στο νομό μας.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα