05/06/202108:59

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται από σήμερα στην Πάτρα

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται από σήμερα στην Πάτρα

Η Ένωση Αθλητικών Σωματείων Σ. Ε. Γ. Α. Σ. Βόρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υποδέχονται από σήμερα και για 8η χρονιά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών, Γυναικών Σκυταλοδρομιών Κ23 και Συνθέτων Κ23 και Κ18, που θα διαρκέσει έως και την Τρίτη 8 Ιουνίου 2021.

Το Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας έχοντας την καταλληλόλητα των εγκαταστάσεων, την εμπειρία του προσωπικού, καθώς και την παρακαταθήκη των επιτυχημένων διοργανώσεων προηγουμένων ετών φιλοξενεί την σημαντικότερη όσο και παλαιότερη διοργάνωση στην Ελλάδα.

Στους αγώνες θα συμμετάσχουν οι κορυφαίες αθλήτριες και αθλητές των κατηγοριών, πρωταθλητές του σήμερα και του αύριο και στην διάρκεια του αναμένεται να σημειωθούν εξαιρετικές επιδόσεις αφού αρκετοί είναι αυτοί που το βλέπουν σαν ευκαιρία για την επίτευξη ορίου εν όψει των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Εθελοντισμού και Ολυμπισμού, Δημήτρης Νικολακόπουλος δήλωσε: «Ο αθλητισμός, περισσότερο από κάθε άλλη δραστηριότητα βελτιώνει τη φυσική κατάσταση, ενισχύει την αυτοπεποίθηση και ιδιαίτερα των παιδιών, εφήβων και νέων. Παράλληλα οι νέοι έρχονται σε επαφή με υψηλή ποιότητας κοινωνικές αξίες, καλλιεργούν την υπομονή, την επιμονή τους, βελτιώνουν τις δεξιότητες τους και αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους μακριά από το άγχος. Καλλιεργώντας τα αθλητικά ιδεώδη και το φίλαθλο αθλητικό πνεύμα, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος συμμετέχει σ αυτό το κορυφαίο αθλητικό ραντεβού Πανελληνίου βεληνεκούς του 2021 που πραγματοποιείται στην Πάτρα».

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα