14/07/201914:58

Η πιο ρομαντική πρόταση γάμου ever, έγινε στην Πατρίτσια Κάββουρα, στη Fontana Di Trevi! (video)

Το νόμισμα έγινε δαχτυλίδι και η ευχή πραγματικότητα, για ένα υπέροχο και γνωστό ζευγάρι από την Ηλεία!

Την πιο ρομαντική πρόταση γάμου δεν την είδαμε στην τηλεόραση, σε κάποιο σήριαλ, ούτε σε κάποια ταινία της μεγάλης οθόνης του κινηματογράφου.

Την είδαμε στο facebook. Γιατί τι πιο ρομαντικό υπάρχει όταν ενώ κάθεσαι στη διάσημη Fontana Di Trevi στη Ρώμη, δίπλα στο συντριβάνι, εκεί όπου οι ευχές γίνονται πραγματικότητα, πετώντας το νόμισμά σου, σου έρχεται ένα δαχτυλίδι και μία πρόταση γάμου;

Το σκηνικό αυτό έζησε ένα από πιο υπέροχα, χαρούμενα, λαμπερά και καλοσυνάτα πλάσματα που γνωρίζουμε, η Πατρίτσια Κάββουρα, ένα κορίτσι που ζει στην Ηλεία, αρκετά γνωστή στον Πύργο και στην γύρω περιοχή.

Μια κοπέλα που έχει υπάρξει παρουσιάστρια σε τοπικό κανάλι της περιοχής, κάνοντας μία αρκετά νεανική εκπομπή διαφημίζοντας μέσα από αυτά τα μαγαζιά και τις ομορφιές του γειτονικού νομού, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το θέατρο, ως ένα ανήσυχο και δραστήριο πνεύμα που είναι.

Η Πατρίτσια Κάββουρα, δασκάλα στο επάγγελμα που εργάζεται στη διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στον Πύργο, είχε πάει μαζί με τον αγαπημένο της, Θόδωρο Κατερίνη, στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην πανέμορφη Ρώμη για διακοπές.

Το σενάριο το είχε “γράψει” και είχε δημιουργήσει στο μυαλό του ο καλός της, με την ίδια να είναι ανυποψίαστη. Όπως κάθονταν λοιπόν στο διάσημο συντριβάνι της πλατείας της Fontana Di Trevi o αγαπημένος της, της ζήτησε να πετάξει ένα νόμισμα.

Η Πατρίτσια υπάκουσε και τότε μετά από λίγα δευτερόλεπτα, “τσουκ” αποκαλύφτηκε το δαχτυλίδι. Η Πατρίτσια έπεσε κάτω από τη χαρά και τη συγκίνησή της.

Η απάντηση της δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη από το “Yes I do”, την ίδια ώρα που οι υπόλοιποι τουρίστες, έχοντας πάρει γραμμή τι γινόταν, ξεκίνησαν να χειροκροτούν.

Η πρόταση γάμου βιντεοσκοπήθηκε και ανέβηκε στα social media των παιδιών και όπως καταλαβαίνετε, οι ευχές των φίλων τους έπεσαν “βροχή”.

Πρόκειται για ένα από τα ομορφότερα και πιο ευτυχισμένα  ζευγάρια της Ηλείας. Η Πατρίτσια και ο Θόδωρος ζούνε τις καλύτερες στιγμές της ζωής τους στην Ιταλία και εμείς από την πλευρά μας τους ευχόμαστε να ζήσουν ακόμα περισσότερες. Τους αξίζουν άλλωστε.

 

patrasevents.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα