23/11/202113:36

Πύργος: Η Βραδιά των Άσσων επιστρέφει το Σάββατο 18/12. Αναδείξτε εσείς εσύ τους Άσσους που θέλετε να δείτε φέτος να βραβεύονται!

Η Βραδιά των Άσσων επιστρέφει το Σάββατο 18/12. Αναδείξτε εσείς εσύ τους Άσσους που θέλετε να δείτε φέτος να βραβεύονται!

 

Η  µεγάλη Γιορτή του Αθλητισµού, η Γιορτή της επιβράβευσης των Πρώτων, η Γιορτή που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του Ηλειακού -και όχι µόνο- κοινού, δίνει ραντεβού το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή, στο Πύργο Ηλείας.

 

Σε µια λαµπρή βραδιά, θα τιµηθούν οι άνθρωποι του αθλητισµού που διέπρεψαν, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, για τη συµµετοχή, την προσφορά, την αγωνιστικότητα, το ήθος και την επιτυχία, σε ατοµικά ή συλλογικά αθλήµατα. Εκείνοι που έπαιξαν δίκαια, καθαρά, που σεβάστηκαν τους κανόνες του παιχνιδιού, τους συναθλητές, τους αντιπάλους, τον φίλαθλο κόσµο. Εκείνοι που τιµούν τις αξίες του «Ευ Αγωνίζεσθαι».

 

Η Βραδιά των Άσσων για πέντε συνεχόμενα χρόνια, έγινε σημείο αναφοράς για την Ηλεία επιβραβεύοντας τις επιτυχίες των αθλητών μας, τις αξίες του συναγωνισμού και της ευγενούς άμιλλας, το ήθος, την προσπάθεια, την αυταπάρνηση και την προσφορά! Με νέο σχεδιασμό, καινούρια πρόσωπα, ανανεωμένες ιδέες και σε διαφορετικές συνθήκες, αλλά σταθερά με την τοπική κοινωνία  στο πλευρό μας ετοιμαζόμαστε όλοι μαζί για να γράψουμε μια ακόμα λαμπρή σελίδα στη ιστορία του ηλειακού αθλητισμού και σε αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε αρωγούς και συνοδοιπόρους.

 

Η Βραδιά Άσσων φέτος μεγαλώνει και χρειάζεται την στήριξη σας! Αναδείξτε εσείς τους Άσσους που θα θέλατε να δείτε φέτος να βραβεύονται! Αν γνωρίζετε προσωπικότητες -αθλητές και μη– που με το έργο τους συνέβαλαν στον Αθλητισμό στην περιοχή σου, δεν έχεις παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 

Στείλτε μας ένα μήνυμα στο λογαριασμό μας στο Instagram @patrisnews_real, μέσω email στο [email protected] ή συμπληρώστε την σχετική φόρμα στο site μας www.patrisnews.com και η Οργανωτική Ομάδα της Βραδιάς των Άσσων ‘21 θα επικοινωνήσει μαζί σας!

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα