11/02/202215:27

Ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Πλάκα ο 34χρονος που αυτοκτόνησε με περίστροφο στην Καλλιθέα

Τον άτυχο άνδρα βρήκε νεκρό η μητέρα του το βράδυ της Πέμπτης – Ηταν σε αντιδικία με την πρώην σύζυγό του για το παιδί τους
Τι κρύβεται πίσω από την αυτοκτονία γνωστού ιδιοκτήτη εστιατορίου της Πλάκας προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν οι άνδρες της Ασφάλειας.

Ο 34χρονος άνδρας, χθες στις 11 το βράδυ βρέθηκε νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι σε διαμέρισμα ημιορόφου στην Καλλιθέα από ένα 38αρι περίστροφο που βρέθηκε δίπλα του.

Το σκηνικό, είχε στηθεί μέσα στο υπνοδωμάτιο πάνω στο κρεβάτι, ενώ τον άτυχο άνδρα βρήκε νεκρό η μητέρα του που τον αναζητούσε από το πρωί.

Το γεγονός ότι είχε αυτοπυροβοληθεί στην πίσω δεξιά πλευρά ενώ το περίστροφο βρέθηκε στην αριστερή και το κινητό του έξω από το υπνοδωμάτιο, αποδίδονται από την Αστυνομία στο γεγονός ότι ο χώρος της αυτοκτονίας δεν έμεινε ανέπαφος καθώς οι άνθρωποι που μπήκαν μέσα και τον βρήκαν νεκρό τα μετακίνησαν στην προσπάθεια τους να δουν τι συμβαίνει.

Στον χώρο βρέθηκαν άλλα τρία περίστροφα με σβησμένο τον σειριακό αριθμό.

«Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί σημείωμα. Ο άνθρωπος ήταν υπό αφόρητη ψυχολογική πίεση λόγω της αδυναμίας να έχει πρόσβαση στο γιο του. Αυτό ήταν κάτι για το οποίο πασχίζαμε να βρούμε τη λύση στην εισαγγελία η οποία δυστυχώς όπως φαίνεται υποτίμησε το θέμα» τονίζει στο protothema.gr ο δικηγόρος του αυτόχειρα κ. Γιάννης Μαρακάκης.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα