04/07/202418:08

Ηλεία: Διοικητικός Διευθυντής του Κέντρου Πρόληψης «Παρεμβάσεις» αναλαμβάνει ο Φώτης Αλεξανδρόπουλος με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα

Στο πλαίσιο των ενεργειών για την εύρυθμη λειτουργία και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Πρόληψης «Παρεμβάσεις» στην θέση του Διοικητικού Διευθυντή του Φορέα, τοποθετείται ο Φώτης Αλεξανδρόπουλος.

Η επιλογή του κ. Αλεξανδρόπουλου κρίνεται ότι θα βοηθήσει τις «Παρεμβάσεις» στον σχεδιασμό και την υλοποίηση των προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας.

Από την πλευρά του, ο Φώτης Αλεξανδρόπουλος τόνισε: «Ευχαριστώ το Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης ‘’Παρεμβάσεις’’ και τον πρόεδρο του Φορέα και Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας, Νίκο Κοροβέση για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου και για την θέση ευθύνης την οποία μου εμπιστεύθηκαν. Το έργο των ‘’Παρεμβάσεων’’ είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια και δεσμεύομαι από πλευράς μου, να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι και να προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου αυτός ο φορέας – πρότυπο να συνεχίσει να λειτουργεί προς όφελος των συμπολιτών μας προσφέροντας πολύπλευρο έργο».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα