01/07/202419:59

Ηλεία: Δράση για την Ημέρα Πρόληψης Δέρματος – Μαστού – Πνεύμονα και αυτοάνοσων Νοσημάτων και εθελοντική αιμοδοσία στο Πολυδύναμο Ιατρικό Κέντρο Λεχαινών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Ιουνίου ενημερωτική δράση για την Ημέρα Πρόληψης Καρκίνου Δέρματος – Μαστού – Πνεύμονα και Αυτοάνοσων Νοσημάτων, καθώς και εθελοντική αιμοδοσία στο Πολυδύναμο Ιατρικό Κέντρο Λεχαινών.

Την δράση διοργάνωσε ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας.

Συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας Κώστας Τσαούσης, η Αν. Διοικήτρια της Ν.Μ. Αμαλιάδας Μαρία Μπαχού, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιατρών Ν.Μ. Αμαλιάδας Νίκος Σδούγας, η Διευθύντρια του Τμήματος Αιμοδοσίας Αμαλιάδας και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ιατρών Ν.Μ. Αμαλιάδας Γιάννα Σταυροπούλου, ο γυναικολόγος Κωνσταντίνος Συριόπουλος, ο πνευμονολόγος Βασίλης Ρεΐσης, ο ρευματολόγος Γιώργος Πεντάζος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Λεχαινών Νίκος Νταντής και η τοπική σύμβουλος Μαρία Μυλωνάκη.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης ευχαριστεί θερμά τον Ιατρικό Σύλλογο Αμαλιάδας, την 6η ΥΠΕ, καθώς και τον Διοικητή του Κ.Υ. Γαστούνης Δημήτρης Τασσόπουλο για την παραχώρηση του Πολυδύναμου Ιατρικού Κέντρου Λεχαινών.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα