12/05/202412:31

Ηλεία: Δύο ακόμη υποθέσεις ενδοικογενειακής βίας σε Πύργο καιΑμαλιάδα– Συλλήψεις ακόμη τεσσάρων ατόμων και πέντε νέες δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική Ελλάδα

Τέσσερις συλλήψεις και συνολικά πέντε νέες δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα – Γυναίκα θύμα ενδοοικογενειακής βίας και τα ανήλικα παιδιά της μεταφέρθηκαν σε ασφαλή τοποθεσία

Σοκάρει μια υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας σε χωριό του Ερυμάνθου, καθώς ο άντρας αποπειράθηκε να εξαναγκάσει με απειλές την σύντροφό του να υποστεί ασελγείς πράξεις χωρίς την συγκατάθεσή της, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία στο παρελθόν ο κατηγορούμενος απειλούσε την παθούσα και με πιστόλι, ακόμη και ενώπιον των ανήλικων παιδιών τους. 

Αλλά και στην Ηλεία καταγράφηκαν ακόμα δύο περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας…

Συγκεκριμένα από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας και Ηλείας συνελήφθησαν τέσσερα άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά πέντε νέες δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική Ελλάδα.

Ειδικότερα
Α) Στην Πάτρα
Συνελήφθη, χθες το βράδυ ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η σύζυγός του, για άσκηση σωματικής βίας σε βάρος της.
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η ανήλικη (15χρονη) κόρη του, για άσκηση σωματικής βίας σε βάρος της, με τη χρήση ενός σιδερένιου εργαλείου – τύπου άλεν.

Β) Σε περιοχή του Ερυμάνθου
Συνελήφθη, χθες το βράδυ ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του, αναφέροντας ότι αποπειράθηκε να την εξαναγκάσει με απειλές να υποστεί ασελγείς πράξεις χωρίς την συγκατάθεσή της, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία στο παρελθόν ο κατηγορούμενος απειλούσε την παθούσα και με πιστόλι, ακόμη και ενώπιον των ανήλικων τέκνων τους. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του κατηγορούμενου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν
δύο πιστόλια κρότου λάμψης,
ένα περίστροφο κρότου λάμψης,
μία θήκη περιστρόφου,
μία φυσιγγιοθήκη με τριάντα θήκες φυσιγγίων και δύο φυσίγγια,
έξι βολίδες άσφαιρες για αεροβόλο όπλο.

Η παθούσα και τα ανήλικα τέκνα της θα μεταφερθούν σε ασφαλή τοποθεσία και παραγγέλθηκε σε κοινωνική υπηρεσία η διενέργεια αυτοψίας για τις συνθήκες διαβίωσης της παθούσας και των τέκνων της.

ΗΛΕΙΑ

Α) Στον Πύργο

Συνελήφθη, χθες Σαββατο 11-5-2024 το βράδυ ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του, για απόπειρα άσκησης σωματικής βίας σε βάρος της. Επίσης κατήγγειλε ότι ο κατηγορούμενος πριν ένα μήνα της είχε προκαλέσει σωματικές βλάβες.

Β) Στην Αμαλιάδα

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε ο πατέρας του, αναφέροντας ότι του άσκησε σωματική βία με τα άκρα του.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα