06/05/202410:40

Ηλεία: Δύο σοβαρά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και το Πάσχα σε Πύργο και Αρχαία Ολυμπία- Πέντε συλλήψεις και συνολικά οκτώ δικογραφίες νέες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα

Πέντε συλλήψεις και συνολικά οκτώ δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα
Τελειωμό δεν έχουν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και στη Δυτική Ελλάδα.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο στην Ηλεία το Πάσχα καταγράφηκαν δύο περιστατικά το ένα στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας όπου άντρας απείλησε με μαχαιρι την σύντροφό του, ενώ απείλησε και την αδερφή της. Αλλά και στον Πύργο άνδρας απείλησε, εξύβρισε και έσπρωξε τη σύζυγό του με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι.

Συγκεκριμένα:

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας, και Ακαρνανίας συνελήφθησαν πέντε άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά οκτώ δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική Ελλάδα.

Α) Στην Πάτρα

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η μητέρα του, διότι την απείλησε μέσω τηλεφώνου.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η εν διαστάσει συζύγος του, για απειλή μέσω τηλεφώνου.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η συντρόφος του, για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή.


Β) Σε περιοχή του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του και η αδερφή της, διότι εξύβρισε και απείλησε την σύντροφό του κρατώντας ένα μαχαίρι, ενώ παράλληλα απείλησε την αδερφή της.

Γ) Στον Πύργο

Συνελήφθη, χθες το πρωί, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η σύζυγός του, διότι την απείλησε και την εξύβρισε, ενώ παράλληλα την έσπρωξε και χτύπησε το κεφάλι της.

Δ) Στο Αγρίνιο

(Σε συνέχεια του από 4-5-2024 Δελτίου Τύπου για Ενδοοικογενειακή Βία) Συνελήφθη, προχθές το πρωί, μια γυναίκα, σε βάρος της οποίας είχε σχηματιστεί δικογραφία, διότι προκάλεσε σωματικές βλάβες και απείλησε λεκτικά τον πατέρα της.
Συνελήφθη, προχθές το πρωί, ένας άνδρας, διότι απείλησε τη σύζυγό του, με μαχαίρι, ενώ στην συνέχεια απείλησε τον ανήλικο γιό του και την ενήλικη κόρη του.
Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η εν διαστάσει σύζυγός του, για ενδοοικογενειακή απειλή, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και εξύβριση.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα