14/04/202418:57

Ηλεία: Εχασε τη ζωή του 62χρονος που κατέρρευσε ενώ συμμετείχε στον “Δρόμο Ολυμπιακής Εκεχειρίας Ηλιδα- Ολυμπία”, στο ύψος της ΤΚ Ηράκλειας, περίπου 10χλμ πριν στον τερματισμό στην Αρχαία Ολυμπία- Ο Δήμος Αρχ. Ολυμπίας ανακοίνωσε την ματαίωση των προγραμματισμένων εκδηλώσεων για απόψε

Εχασε τη ζωή του 62χρονος που κατέρρευσε ενώ συμμετείχε στο “Δρόμο Ολυμπιακής Εκεχειρίας Αρχ Ηλιδα- Αρχ Ολυμπία” και ενώ βρισκονταν με άλλους συμμετέχοντες στο ύψος της ΤΚ Ηράκλειας, περίπου 10χλμ πριν στον τερματισμό στην Αρχαία Ολυμπία.

Ο άτυχος άνδρας φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες να αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία στο τμήμα περίπου στο ύψος της ΤΚ Ηράκλειας, κοντά στην Αρχαία Ολυμπία, σταμάτησε την πορεία του και άμεσα έφτασαν διασώστες του Ερυθρού Σταυρού και ασθενοφόρο με διασώστες του ΕΚΑΒ που αρχικά του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και άμεσα τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έγιναν τόσο απο τους διασώστες του Ερυθρού Σταυρού, του ΕΚΑΒ αλλά και των γιατρών, δυστυχώς ο άτυχος 62χρονος κατάληξε χάνοντας τη ζωή του.

Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας

Λόγω του τραγικού συμβάντος, του θανάτου ενός δρομέα μας στο Μονοπάτι της Εκεχειρίας, όλες οι σημερινές προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Δήμου ματαιώνονται.

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα