14/09/201922:41

Ηλεία: Υπό έλεγχο η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε αργά το βράδυ στην Τριανταφυλλιά (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 22:00 απόψε στην περιοχή της Τριανταφυλλιάς κοντά στον ΧΥΤΥ διαχείρισης απορριμάτων Ηλείας και έχει λάβει διαστάσεις λόγω και των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή στα Κονιδέικα Αμαλιάδας.

Η πυρκαγιά στην Τριανταφυλλιά, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε δασική έκταση σε ρεματιές, κοντά στο εργοστάσιο διαχείρισης απορριμάτων.

Η πυρκαγιά είναι ορατή από πολλά μέρη στο Νομό Ηλείας ενώ μεγάλο μέρος της κορυφογραμμής στην περιοχή της Τριανταφυλλιάς έχει παραδοθεί στις φλόγες!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο ΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Β', άτομα στέκονται, νύχτα και παπούτσια

Άμεσα ενημερώθηκαν και μετέβησαν στην περιοχή ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Γιαννόπουλος, οι δήμαρχοι Ήλιδας και Πύργου κ.κ. Λυμπέρης και Αντωνακόπουλος καθώς και αντιδήμαρχοι.

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από όλο το Νομό βρίσκονται στην περιοχή και συνεχώς ενισχύονται και επιχειρούν για τον περιορισμό και την κατάσβεση της πυρκαγιάς…

Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν 36 πυροσβέστες, με 20 οχήματα καθώς και 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων αλά και 3 οχήματα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ήλιδας.

Νεότερα 00:45 πμ

Υπό έλεγχο τέθηκε ευτυχώς λίγο πριν τις 01:00 η πυρκαγιά που έκαψε πάνω από 30 στρέμματα με πεύκα και Πουρνάρια.

Στο σημείο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής για τυχόν αναζωπυρώσεις.

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα