25/04/202414:18

Ηλεία: Μια ακόμη περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας καταγγέλθηκε στον Πύργο – Δυο συλλήψεις και συνολικά πέντε δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία τις τελευταίες ημέρες στη Δυτική Ελλάδα σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά πέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική Ελλάδα.

Ειδικότερα:

Α) Στην Πάτρα

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, ένας άνδρας και μια γυναίκα (σύζυγοι), διότι αλληλομηνύθηκαν, καταγγέλοντας ότι ο άνδρας χτύπησε την σύζυγο του με γροθιά στο κεφάλι, ενώ η γυναίκα προκάλεσε στο χέρι του συζύγου της εκδορές με μαχαίρι.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μιας γυναίκας, την οποία κατήγγειλε ο εν διαστάσει συζύγος της, για ενδοοικογενειακή απειλή μέσω τηλεφώνου.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η σύζυγός του, διότι την χτύπησε στο πρόσωπο με το κεφάλι του.


Β) Στον Πύργο

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η σύνοικος σύντροφός του, αναφέροντας ότι της προκάλεσε σωματικές βλάβες και την απείλησε λεκτικά.


Γ) Στο Μεσολόγγι

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η εν διαστάσει σύζυγος του, αναφέροντας ότι την απείλησε και την εξύβρισε μέσω μηνυμάτων στο τηλέφωνο της.
Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος των κατηγορουμένων υποβλήθηκαν στους κατά τόπο αρμόδιους Εισαγγελείς.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα