11/07/202410:11

Ηλεία: O Γρηγόρης Κατσώλης, Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας προτείνει την ίδρυση σχολής Αστυφυλάκων στον Νομό

O Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, Γρηγόρης Κατσώλης  με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, προτείνει να ιδρυθεί και στο νομό της Ηλείας αντίστοιχη σχολή Αστυφυλάκων.

Η Ανάρτηση του κ. Γρηγόριου Κατσώλη στο Facebook:

Ως νομός δεν καταφέραμε ούτε να αποτρέψουμε ούτε να ανατρέψουμε την απόφαση της τότε πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας να κλείσουν τα τμηματα Τ.Ε.Ι που για χρόνια λειτούργησαν στην πόλη του Πύργου και Αμαλιάδας αντίστοιχα προσφέροντας τα οφέλη που όλοι γνωρίζουμε. Η συγκέντρωση φοιτητικού, διδακτικού και διοικητικού δυναμικού ενισχύει την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη των πόλεων όπου εγκαθίστανται τονώνοντας παράλληλα την τοπική οικονομία, λειτουργώντας έτσι πολλαπλασιαστικά για το συνολικό εισόδημα της περιοχής. Με αφορμή την ανακοίνωση ίδρυσης σχολής αστυφυλάκων στην Καστοριά, θεωρώ ότι καθίσταται επιτακτική η ανάγκη οι εκπρόσωποι τόσο της τοπικής αυτοδιοίκησης όσο και του Κοινοβουλίου να διεκδικήσουν με την σειρά τους, την ίδρυση μιας αντίστοιχης σχολής και στο νομό μας. Άλλωστε η Πελοπόννησος είναι το μόνο γεωγραφικό διαμέρισμα της χώρας που δεν διαθέτει μια σχολή Αστυφυλάκων. Με την Ολυμπία οδό να είναι προ των πυλών για τον νομό μας, σύμφωνα με το τελευταίο χρονοδιάγραμμα, θεωρώ ότι ως νομός έχουμε πλέον όλα τα εχέγγυα προκειμένου να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την ίδρυση μιας αντίστοιχης σχολής που θα αναδείξει την περιοχή μας προσφέροντας παράλληλα σε αυτή ανάπτυξη και θέσεις εργασίας.

Υ.Γ Προσωπική μου άποψη

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα